La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimecres, 30 de març de 2011

MIL FULLES AMB VERDURETES



INGREDIENTS:

  • 1 paquet d'oblees
  • enciam
  • xampinyons
  • una resta d'escalivada
  • (carabassó, albergínia, ceba)
  • formatge
  • tonyina
  • oli
  • sal
PREPARACIÓ:

Passem per una paella amb una got eta d'oli, les oblees punxades, una a una, per les dues cares, ajudant amb una espàtula o cullera de fusta, perquè no es facin bombolles. També es poden fer al forn sobre un paper vegetal, sobre de les oblees un altre paper i sobre una safata, perquè no les deixi pujar (180º, 5 minuts).

M'entres tant, tallem a trossos mol petits, l'enciam, els xampinyons i les verdures (carabassó, albergínia, pebrot.....) i o passem per la paella. O si tenim resta d'escalivada.

Barrejar amb la tonyina, les verdures i el formatge i muntem el plat.

També es pot fer amb palets de crans, ou dur, trossets de pinya, barrejat amb salsa rosa.

13 comentaris:

  1. Esta bien esta presentacion de las obleas con verduritas y ademas crujientes, asi me gusta mas
    peto
    miquel

    ResponElimina
  2. Isabel,
    Quina presentació més maca que queda amb aquestes oblees. Molt original i bo! petons

    ResponElimina
  3. M'encanta la idea de que les oblees siguin les capes del milfulls, molt original! Deu ser boníssim
    PEtons
    Sandra

    ResponElimina
  4. Preciós i boníssim!!!! jo també vaig fer aquesta presentació, la vaig veure a l'Arguiñano.
    Petonets

    ResponElimina
  5. Quina bona idea amb les oblees!!! tu sí que li saps treure profit!!! petonets

    ResponElimina
  6. Isabel, perfecte!. M¨agrada la verdura i també les oblees, ja que sóc una fan de les empanadilles...aquest crec, crec...mmmmm!!!

    ResponElimina
  7. Caram Isabel, un plat de recapte o de festa? sorprenent!!

    ResponElimina
  8. Una proposta original i amb molt bona pinta.
    Una abraçada

    ResponElimina
  9. Isabel; Quina "resonancia" de gustos al paladar tant i tant exquisita... com a mínim mil¡¡
    Que vagi de gust Isabel¡¡ :-D ;-D

    ResponElimina
  10. Caram quina idea!, cada dia descobreixo noves formes d'emprar les oblees... Pensava que eren "tortitas". Em sembla un plat boníssim i saníssim amb aquestes verduretesª!Una abraçada Isabel.

    ResponElimina
  11. Una recepta ben original, jo sempre faig servir les oblees per fer les típiques "empanadilles"... M'ho apunto, i jo ho faré al forn, que m'agrada més que fregit ;)

    ResponElimina
  12. Les oblees és la pasta de les crestetes? Un plat fantàstic i molt ben presentat.

    ResponElimina