INGREDIENTS:
- 1 paquet d'oblees
- enciam
- xampinyons
- una resta d'escalivada
- (carabassó, albergínia, ceba)
- formatge
- tonyina
- oli
- sal
Passem per una paella amb una got eta d'oli, les oblees punxades, una a una, per les dues cares, ajudant amb una espàtula o cullera de fusta, perquè no es facin bombolles. També es poden fer al forn sobre un paper vegetal, sobre de les oblees un altre paper i sobre una safata, perquè no les deixi pujar (180º, 5 minuts).
M'entres tant, tallem a trossos mol petits, l'enciam, els xampinyons i les verdures (carabassó, albergínia, pebrot.....) i o passem per la paella. O si tenim resta d'escalivada.
Barrejar amb la tonyina, les verdures i el formatge i muntem el plat.
També es pot fer amb palets de crans, ou dur, trossets de pinya, barrejat amb salsa rosa.
Esta bien esta presentacion de las obleas con verduritas y ademas crujientes, asi me gusta mas
ResponEliminapeto
miquel
Isabel,
ResponEliminaQuina presentació més maca que queda amb aquestes oblees. Molt original i bo! petons
M'encanta la idea de que les oblees siguin les capes del milfulls, molt original! Deu ser boníssim
ResponEliminaPEtons
Sandra
Preciós i boníssim!!!! jo també vaig fer aquesta presentació, la vaig veure a l'Arguiñano.
ResponEliminaPetonets
Quina bona idea amb les oblees!!! tu sí que li saps treure profit!!! petonets
ResponEliminaIsabel, perfecte!. M¨agrada la verdura i també les oblees, ja que sóc una fan de les empanadilles...aquest crec, crec...mmmmm!!!
ResponEliminaCaram Isabel, un plat de recapte o de festa? sorprenent!!
ResponEliminaUna proposta original i amb molt bona pinta.
ResponEliminaUna abraçada
Quina idea més guapa, m'encanta!
ResponEliminaIsabel; Quina "resonancia" de gustos al paladar tant i tant exquisita... com a mínim mil¡¡
ResponEliminaQue vagi de gust Isabel¡¡ :-D ;-D
Caram quina idea!, cada dia descobreixo noves formes d'emprar les oblees... Pensava que eren "tortitas". Em sembla un plat boníssim i saníssim amb aquestes verduretesª!Una abraçada Isabel.
ResponEliminaUna recepta ben original, jo sempre faig servir les oblees per fer les típiques "empanadilles"... M'ho apunto, i jo ho faré al forn, que m'agrada més que fregit ;)
ResponEliminaLes oblees és la pasta de les crestetes? Un plat fantàstic i molt ben presentat.
ResponElimina