INGREDIENTS:
- 1 massa pasta de full
- 2 pomes tipus reineta
- 2 mandarines
- 1 kiwi
- 5 maduixes
- 1 cullerades sucre
- 1 cullerada melmelada de llimona
- una mica de suc de llimona
PREPARACIÓ
Pelar les dues pomes i tallar a grills, posar amb un recipient apte per anar al microones amb el sucre i unes gotes de llimona, coure-les 4 minuts a 750W.
Pelar el kiwi i les mandarines a les que traurem la pell dels grills.
Passar les pomes per la batedora i tallar el kiwi a rodelles.
Estirar la massa del full i punxar-la, fem una mica de vora per els costats i farcir amb el puré de poma.
Ficar al forn pres calfat a 200º uns 20 minuts, fins que les vores quedin daurades, posar la fruita sobre i quan sigui fred, pintar amb la melmelada que barrejarem amb una mica d'aigua.
En lloc de puré de poma es pot farcir amb crema pastissera, però es mes lleugera amb el puré de poma.
los postres que llevan hojaldre y frutas me encantan y este tuyo de hoy me encanta tambien y con la poma mas ligero.
ResponEliminabona setmana, peto
miquel
Isabel, m'acaves de donar una opció molt vàlida per aquesta mena de pastissos. A mi, la crema m'empalaga molt així que aquesta pasta de poma em sembla fantàstica.No se m'havia acudit. Ets una crack!, gràcies guapa!
ResponEliminaOStres, amb la poma ha de quedar deliciosa i més llegura... Aquests pastissos són una passada!
ResponEliminaPetonets!
Sandra
M'agrada molt la idea del puré de poma, t'ha quedat molt vistosa!
ResponEliminaOstres Isabel, quina bona idea això del puré de poma!!! M'encanten aquest tipus de pastissos i amb aquests colors ja fan primavera eh? Petonets
ResponEliminaSempre m'han agradat molt els pastissos de pasta de full amb fruites!
ResponEliminaaquestes coques queden sempre tant maques,pero no he fet cap encara.petons
ResponEliminaquina bona pinta! aquestes coques mai fallen!!! petonets
ResponEliminaM'encanten les coques de full amb fruites, normalment les fem amb crema, però amb aquesta compota de poma ha d'estar tremenda!!!
ResponEliminaM'encantan la pasta de full, avui ens hem posat d'acord, je je je... T'ha quedat sensacional, amb els colors tan vius de la fruita queda una coca preciosa ;)
ResponEliminaIsabel, aquestes coques de pasta de full amb fruites són sempre un èxit assegurat! I a més, la combinació amb els colors de les fruites t'ha quedat preciosa!
ResponEliminaPetons!
Isabel; Un bon farciment per aquesta pasta de full i amb el pure de pomes de base... que vagi de gust Isabel¡¡ :-D
ResponEliminaJo sempre ho faig amb crema, però m'ha agradat molt l'opció del puré de poma. Pastís excelent
ResponEliminaCom fer o comprar la melmelada de llimona?
ResponEliminaTambe com elaborar la melmelada?gracies.
ResponElimina