INGREDIENTS:
Amb un recipient apte per anar al microones, posar les patates tallades amb un got d’aigua.
Coure 3 minuts al 100% de potencia, desprès afegir el bacallà dessalat i un bon raig d’oli, coure 1 ½ minut mes. Deixar refredar.
Batre els ous i posar les patates i el bacallà, un grill d’all picat i una mica de julivert. Passar per la batedora i afegir el caldo de les patates i la llet (tot plegat 200 ml.), posar un polsim de sal i pebre.
- 300 grams de bacallà esqueixat i dessalat
- 300 grams de patates
- 3 ous
- 1 grill d’all
- 100 ml. caldo de bullir patates
- 100 ml. de llet
- sal
- pebre
- julivert picat
- oli
- 1 llauna pebrots del piquillo
Amb un recipient apte per anar al microones, posar les patates tallades amb un got d’aigua.
Coure 3 minuts al 100% de potencia, desprès afegir el bacallà dessalat i un bon raig d’oli, coure 1 ½ minut mes. Deixar refredar.
Batre els ous i posar les patates i el bacallà, un grill d’all picat i una mica de julivert. Passar per la batedora i afegir el caldo de les patates i la llet (tot plegat 200 ml.), posar un polsim de sal i pebre.
Col·locar amb un recipient apte , 9 minuts al 75% de potencia i comprovar. Deixar reposar i desmot llar tebi.
Amb 2 o 3 pebrots i una mica de nata líquida, fem una salseta per cobrir el pastís o posar a la base de la safata (menjar tebi o fred).
També es pot servir cobert amb besa-me’l i gratinat.
Es pot preparar el día avans i servirlo com ens agradi.
Una recepta ràpida i bona!
ResponEliminaGràcies per participar.
que original!!! moltíssimes gràcies per participar! petonets i bona setmana
ResponEliminaOh Isabel, quina bona proposta per Memòries!! M'agrada molt aquest pastís!
ResponEliminaPetons
Sandra
Ets la reina dels pastissos frescos...Té una pintorraaa!!!
ResponEliminaEl podem compartir ja que veig que el personal està de vacances.
Un pastís molt llaminer i fet en un plis plas, amb l'ajut del microones. No es pot demanar més!
ResponEliminaLa reina del microones!, un pastís dels que més m 'agraden. Amb una presentació molt vistosa!
ResponEliminaHola Isabel,
ResponEliminaAquest pastís... ha d'estar simplement, deliciós! I que maco queda de presentació. Petonets