La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dilluns, 18 d’abril de 2011

PASTÍS DE BACALLÀ

INGREDIENTS:
  • 300 grams de bacallà esqueixat i dessalat
  • 300 grams de patates
  • 3 ous
  • 1 grill d’all
  • 100 ml. caldo de bullir patates
  • 100 ml. de llet
  • sal
  • pebre
  • julivert picat
  • oli
  • 1 llauna pebrots del piquillo
PREPARACIÓ:

Amb un recipient apte per anar al microones, posar les patates tallades amb un got d’aigua.

Coure 3 minuts al 100% de potencia, desprès afegir el bacallà dessalat i un bon raig d’oli, coure 1 ½ minut mes. Deixar refredar.

Batre els ous i posar les patates i el bacallà, un grill d’all picat i una mica de julivert. Passar per la batedora i afegir el caldo de les patates i la llet (tot plegat 200 ml.), posar un polsim de sal i pebre.

Col·locar amb un recipient apte , 9 minuts al 75% de potencia i comprovar. Deixar reposar i desmot llar tebi.

Amb 2 o 3 pebrots i una mica de nata líquida, fem una salseta per cobrir el pastís o posar a la base de la safata (menjar tebi o fred).

També es pot servir cobert amb besa-me’l i gratinat.

Es pot preparar el día avans i servirlo com ens agradi.

7 comentaris:

  1. Una recepta ràpida i bona!
    Gràcies per participar.

    ResponElimina
  2. que original!!! moltíssimes gràcies per participar! petonets i bona setmana

    ResponElimina
  3. Oh Isabel, quina bona proposta per Memòries!! M'agrada molt aquest pastís!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  4. Ets la reina dels pastissos frescos...Té una pintorraaa!!!
    El podem compartir ja que veig que el personal està de vacances.

    ResponElimina
  5. Un pastís molt llaminer i fet en un plis plas, amb l'ajut del microones. No es pot demanar més!

    ResponElimina
  6. La reina del microones!, un pastís dels que més m 'agraden. Amb una presentació molt vistosa!

    ResponElimina
  7. Hola Isabel,
    Aquest pastís... ha d'estar simplement, deliciós! I que maco queda de presentació. Petonets

    ResponElimina