INGREDIENTS:
- 2 kg. de faves tendres
- 4 cebes tendres
- 3 alls tendres
- 100 grams de cansalada viada
- 150 grams de botifarra de faves
- sal
- pebre
- oli d'oliva
- 5 fulles de menta
- aigua
PREPARACIÓ:
Desgranar les favetes, tallar la ceba, la cansalada, la botifarra negra i netejar els alls tendres.
Posar al foc una cassola, millor sigui de fang amb una mica d'oli, la ceba, els alls també tallats i fer una parell de voltes, afegir la cansalada les faves desgranades, sal pebrar i regar-les amb una mica d'aigua.
Baixar la potencia de foc, donar-hi un parell de voltes i tapar la cassola, de tan en tan remenar i tornar a regar les favetas d'acord al que necessitin.
Quan siguin cuites, afegir la botifarra tallada a rodelles i uns 2 minuts mes.
Tancar el foc i posar les fulles de menta, tallades petites, remenar, deixar reposar amb la cassola tapada perquè agafin l'aroma.Bon profit!!!
Gràcies Isabel per participar, ens encanten les teves faves a la catalana!! Són boníssimes!! Tenen una pinta tremenda!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Isabel hoy casi hacemos la misma, solo nos separe un ingrediente y el liquido
ResponEliminabuena y sabrosa
peto
miquel
Bon dia Isabel!
ResponEliminaQuè bones les faves a la catalana!!!! Tenen una pinta exquisida. Petonets
Que bones Isabel! tot un clàssic!!
ResponEliminaPetonets
Que bones que són les faves a la catalana... Si és que és un clàssic que no falla mai. Tenen una pinta que... ai! guardame'n un plateeet!
ResponEliminaGràcies per participar!!
Petonets!
Les faves de tota la vida...boníssimes i que serveixen com a excusa per anar al gimnàs.
ResponEliminauna recepta de sempre que t'ha quedat fantàstica!!!!! petonets i bon cap de setmana
ResponEliminaEn aquest recull de receptes de faves, la recepta a la catalana és ben representativa i boníssima-
ResponEliminaHola Isabel!
ResponEliminaJo les he fet semblats, només que hi he afegit pèsols. Bonissimes! Ara em quedo donant una volteta per el teu bloc.
Petons
Anna
Hola Isabel!
ResponEliminaAcabo de descubrir la Recepta del 15 i he estat xafardejant les receptes de faves perque avui he comprat uns kilets... I aixi he arribat al teu blog!!! Em quedo com a seguidora perque tens unes receptes bonissimes!!!
Quedes convidada al meu blog...
Una abraçada
Sònia
Raquel
ResponEliminaLos platos guisados y más las habas es difícil ponerles tiempo.
De habas hay de muchos tamaños, más tiernas y más granadas.
Eso lo comprobarás tu misma, cuando las cocines.
Te aconsejo las cocines tapadas, para que se hagan al vapor.
Para que tengas una idea, tamaño mediano unos 30 minutos.
Grácias por pasear por mi blog.
Un abrazo.
Molt bone la recepte.una cosa ,els celiacs la poden pendre sense cap inpediment.
ResponEliminaSuposso que si pero no se si la botifarra pot portar algun ingredien nociu
ResponEliminaSi tens dubtes ho tens fàcil, no posis la botifarra, et quedarà igual de bo.
EliminaGràcies per visitar el meu blog.