INGREDIENTS:
- 2 carbassons
- 2 fulles d'enciam
- 150 grams de gambes pelades
- palets de cranc
- salsa rosa
- sal
- vinagreta
Rentem el carabassó, amb un pelador pelem només una tira. A continuació tallem tires d'aquest carabassó fins arribar a la par de les llavors. Girem el carabassó i tallem les tires per l'altra banda. Tenen que quedar senceres de dalt a baix.
Les estenem i salem, sobre un paper de cuina. Deixem uns minuts.
Mentrestant tallem l'enciam petit i el barregem amb les gambes escaldades i els palets de cranc amb la salsa rosa com si fe cim un còctel de gambes.
Fem rotlles amb el carabassó, com pode-ho veure a la foto i farcim amb el còctel.
Podem servir posant al fons de la safata una mica de salsa rosa o amb una vinagreta a gust.
El carbassó i les gambes són una combinació fantàstica. M'agrada aquesta presentació, la trobo exquisida i ideal per un dia de convidats de quedar bé ;)
ResponEliminaostres que maco ha quedat i segur que molt bo,es fantasticcc.petons
ResponEliminaElegant, gustós i si posem poca salsa ideal per conservar la línia!!
ResponEliminamuy buneo y la presentacion muy buena, me gusta mucho
ResponEliminapeto
miquel
Una presentació molt bonica Isabel, t'ha quedat de luxe!!
ResponEliminaPetonets
Sandra
m'agrada com has utilitzar el carbassó! queda molt elegant!!! apuntadíssim. Petonets
ResponEliminaHola Isabel,
ResponEliminaQuina cosa més maca que has preparat! Queda una presentació molt maca, per un soparet especial trobo que es una molt bona idea. Petonets
Fantàstic! Ideal per l´operació biquini.
ResponEliminaHoal Isabel!
ResponEliminaQuina idea mes bona! Això de fer servir el carbassó com a recipient es fantàstic! M´ho apunto!
Petons
Quina presentació tan bonica, una combinació excel·lent
ResponEliminaIsabel, quin entrant més elegant i deliciós!! :)
ResponEliminaPetons!