La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

diumenge, 13 de març del 2011

COCA D'ESCALIVADA (Recapte)



INGREDIENTS

per la base:

  • 250 grams de farina
  • 125 ml d'aigua
  • 1 1/2 cullerades d'oli (30 ml) )
  • 20 grams de llevat fresc
  • sal (1/2 cullereta de cafè)
  • ceba (optatiu)
  • formatge ratllat (optatiu)

per el farcit:


  • 2 pebrots vermells
  • 2 albergínia
  • orenga
  • oli d'oliva verge
  • sal

PREPARACIÓ:

Escalivem els pebrots i l'albergínia i reservem tapats, quan siguin freds els pelem i tallem a tires. Salpebrem.
Amb un bol, posem la farina, la sal, l'oli i l'aigua calenta (no bullin) a la que incorporarem el llevat i el desfem.

Amassar tots els ingredients, amb les mans o amb una espàtula, fins que es la massa es faci una bola, que es desprèn de les parets de bol, tapem i reservem amb un lloc calent uns 30 minuts com a mínim.

Estirem la massa amb un corró, la pintem amb una mica de tomàquet fregit i a sobre col·loquem les tires de pebrot i albergínia escalivats, reguem amb oli d'oliva.

Al forn esclafat a 200º , vigilant de 25 a 30 minuts, dalt i baix.

Bon profit!!!!!

11 comentaris:

  1. Una coca com aquesta seria una festa a casa meva!

    ResponElimina
  2. Aquesta recepta, a més de boníssima, és perfecta per participar en aquesta proposta, no sé si ho has vist:

    http://memoriesdunacuinera.blogspot.com/

    ResponElimina
  3. Una coca tan bona... no crec que hi hagi algú que no li pugui agradar!!! Apunta-la a on et diu la Glòria, és ideal per a la proposta d'aquest mes. Petonets

    ResponElimina
  4. una bona coca i apunta-la a memoriesdeunacuinera
    peto
    miquel

    ResponElimina
  5. Quina coca més bona!
    Moltes gràcies per participar!;)

    ResponElimina
  6. Isabel, és la coca de recapta de tota la vida...i boníssima. LLàstima que no li puc fer una mossegada!

    ResponElimina
  7. Hola Isabel, sóc la Judith de Memòries d'una cuinera. Necessitaria que m'enviis per e-mail la foto de la coca, ja que no la puc guardar des del teu bloc (suposo que les tens protegides). Si us plau, si me la pots fer arribar a: jujupa27@hotmail.com. D'aquesta manera la podré posar al recull amb la resta! Molts gràcie sper participar. T'ha quedat fantàstica

    ResponElimina
  8. M'encanta la coca de recapte, molt més que la pizza! I amb l'escalivada queda boníssima.

    ResponElimina
  9. Gràcies Glòria, Elena, Miquel, os vaig fer cas i vaig fer cas a la vostre proposta.
    Mª Angels, MaryLou, Cristina, Judith i Gemma, per el vostre comentari.
    Petons

    ResponElimina