INGREDIENTS
per la base:
- 250 grams de farina
- 125 ml d'aigua
- 1 1/2 cullerades d'oli (30 ml) )
- 20 grams de llevat fresc
- sal (1/2 cullereta de cafè)
- ceba (optatiu)
- formatge ratllat (optatiu)
per el farcit:
- 2 pebrots vermells
- 2 albergínia
- orenga
- oli d'oliva verge
- sal
PREPARACIÓ:
Escalivem els pebrots i l'albergínia i reservem tapats, quan siguin freds els pelem i tallem a tires. Salpebrem.
Amb un bol, posem la farina, la sal, l'oli i l'aigua calenta (no bullin) a la que incorporarem el llevat i el desfem.
Amassar tots els ingredients, amb les mans o amb una espàtula, fins que es la massa es faci una bola, que es desprèn de les parets de bol, tapem i reservem amb un lloc calent uns 30 minuts com a mínim.
Estirem la massa amb un corró, la pintem amb una mica de tomàquet fregit i a sobre col·loquem les tires de pebrot i albergínia escalivats, reguem amb oli d'oliva.
Al forn esclafat a 200º , vigilant de 25 a 30 minuts, dalt i baix.
Bon profit!!!!!
Una coca com aquesta seria una festa a casa meva!
ResponEliminaAquesta recepta, a més de boníssima, és perfecta per participar en aquesta proposta, no sé si ho has vist:
ResponEliminahttp://memoriesdunacuinera.blogspot.com/
Boníssima!!!!
ResponEliminaPetonets
Una coca tan bona... no crec que hi hagi algú que no li pugui agradar!!! Apunta-la a on et diu la Glòria, és ideal per a la proposta d'aquest mes. Petonets
ResponEliminauna bona coca i apunta-la a memoriesdeunacuinera
ResponEliminapeto
miquel
Quina coca més bona!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!;)
Isabel, és la coca de recapta de tota la vida...i boníssima. LLàstima que no li puc fer una mossegada!
ResponEliminaHola Isabel, sóc la Judith de Memòries d'una cuinera. Necessitaria que m'enviis per e-mail la foto de la coca, ja que no la puc guardar des del teu bloc (suposo que les tens protegides). Si us plau, si me la pots fer arribar a: jujupa27@hotmail.com. D'aquesta manera la podré posar al recull amb la resta! Molts gràcie sper participar. T'ha quedat fantàstica
ResponEliminaM'encanta la coca de recapte, molt més que la pizza! I amb l'escalivada queda boníssima.
ResponEliminaGràcies Glòria, Elena, Miquel, os vaig fer cas i vaig fer cas a la vostre proposta.
ResponEliminaMª Angels, MaryLou, Cristina, Judith i Gemma, per el vostre comentari.
Petons
Una coca bonissima!!!!!
ResponElimina