La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dilluns, 25 de juliol de 2016

AMANIDA RÀPIDA D'ALBERGÍNIA AMB CIREROLS

























INGREDIENTS     


1 albergínia
tomàquets cirerols
2 làmines de formatge 
sal i pebre 
oli d'oliva
una mica de salsa pesto

SOM-HI

Netejar l'albergínia i tallar la par del peduncle,  maquillar amb unes gotes d'oli
i ficar al microones 4 minuts.
Deixar refredar, tallar-la al llarg, desprès a trossos, salpebrar i ficar sobre un tros de làmina de formatge
Tallar els tomàquets, ficar amb un bol una mica d'oli d'oliva barrejat amb salsa pesto i tirar per sobre dels cirerols i mesclar.

2 comentaris:


  1. Isabel; Una amanida ràpida per aquest estiu amb tanta calor, ràpid, lleuger i saludable.
    Salutacions Isabel¡¡ :O)

    ResponElimina
  2. M'agraden molt les albergínies, han de quedar molt bones amb la salsa pesto.
    Petons.

    ResponElimina