La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

divendres, 29 de juliol de 2016

BATUT DE PRÉSSECS

Aprofitem la fruita de temporada, més dolça, econòmica, plena de vitamines i refrescant

INGREDIENTS

2 quilos de préssecs d'aigua
1 1/2 iogurt "La Fageda"
1 cullera de cafè de canyella en pols
fulles de menta

SOM-HI 

Pelar els préssecs i trossejar-los.

Ficar dins de la batedora i batre, afegir el iogurt i la canyella.

Barrejar tots els ingredients.

El més important es servir-ho molt fresc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada