La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dijous, 7 de juliol de 2016

PIZZA D' ESPINACS AMB MOZARELLA



INGREDIENTS

massa de pizza
espinacs
trossos de pernil
pinyons 
formatge mozzarella
2 cullerades de tomàquet fregit 
sal i pebre

SOM-HI

Encendre el forn, perquè es vagi escalfant a 200ºC.

Estendre la massa, pot ser de base comprada o feta a casa (abaix explico con fer-la). Ficar-la sobre paper per cuinar al forn. Punxar-la am la forquilla. 

Repartir la salsa de tomàquet amb la base de una cullera.

Sobre ficar unes fulles d'espinacs net, els trossos de pernil tallat petit, uns quants pinyons 
i la mozzarella tallada a rodelles, un  polsín de sal i pebre.

Ficar dins del forn calent i deixar coure fins que agafi color.


Per fer la massa de pizza 
 
300 grams de farina 

150 ml. d'aigua 

4 cullerades d'oli 

12 grams de llevat fresc 

sal
 Amb un bol gran, posar la farina tamisada, el llevat i les cullerades d'oli ,la meitat del del aigua calenta i la sal.  
Pastar amb les mans o espàtula, i afegir poc a poc la resta d'aigua que admeti la massa, fins que faci bola, tapar amb un drap de cuina i reservar uns 30 minuts. 

Es pot fer mes quantitat, doble o triple, quan tinguem la porció feta, embolicar amb film i congelar per a la propera vegada.

4 comentaris:

  1. Amb la massa feta a casa, les pizzes encara són més bones i molt més saludables perquè no tenen cap tipus de greixos hidrogenats! Ara en faria un bon tall per sopar! Petonets!

    ResponElimina
  2. Encara que s'hagi d'encendre el forn una pizza casolana s'agraeix sempre!! la combinació boníssima! petons i bon estiu!!comença vacances aquest divendres, a veure si ens veiem pel Pallars!!

    ResponElimina
  3. Encara que s'hagi d'encendre el forn una pizza casolana s'agraeix sempre!! la combinació boníssima! petons i bon estiu!!comença vacances aquest divendres, a veure si ens veiem pel Pallars!!

    ResponElimina