La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dilluns, 20 de juny del 2016

ENTRANT DE CARBASSÓ




La font d'aquesta recepta, es del blog  "Retalls de cuina" de l'Anna Pigarda. Encara que  una mica canviada.

INGREDIENTS

2 carbassons
un grapat d'avellanes torrades
oli d'oliva 
1 cullerada de vinagre balsàmic
fulles d'alfàbrega
50 grams de parmesà 
sal i pebre blanc

SOM-HI

Rentar els carbassons, tallar-los a rodelles gruixudes de 1/2  a un centímetre, pintar les amb oli d'oliva, sal i pebre. Deixar amb una safata i una estona que s'impregnin.

Coure amb una planxa calenta, per banda i banda, fins que comencin a agafar color, al gust, o mes cruixents o mes cuites.

A continuació, quan siguin cuites amanir amb vinagre, alfàbrega, les avellanes picades i la resta d'oli, rectificar de sal i pebre i esperar que es refredin. Acompanyar amb làmines de formatge parmesà o ratllar-lo.

Un entrant boníssim, tant com a entrant o acompanyament. 

3 comentaris:

  1. D'aquesta manera no els he menjat, però em semblen molt bons amb les avellanes i el parmesà.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Me n'alegro que t'hagi agradat! Si tens l'oportunitat et recomano fullejar el llibre del Yotam Ottolenghi, segur que en trobaràs moltes receptes que t'agradaran. Una abraçada!

    ResponElimina