La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

divendres, 25 de juny de 2010

SOPA DE MELÓ AMB CRUIXENT DE PERNIL


ARA SÍ, JA ES AQUÍ EL ESTIU I VENEN DE GUST PLATS FREDS.


INGREDIENTS:

  • 1/2 meló (1 1/2 kg. aprox.)
  • 100 ml. de nata líquida
  • 1 iogurt natural
  • pebre molt
  • sal
  • fulles de menta fresques
  • 2 talls de pernil
PREPARACIÓ:

Pelar i treure les pipes del meló.

Reservar 2 talls i la resta posar a la batedora, afegir el iogurt, la nata i batre.

Posar amb un bol i sal pebrar a gust.

Desar a la nevera fins el moment de servir.

Afegir a la sopa, unes bol.letes fetes amb el meló que aviem reservat i el cruixent o sal de pernil.

Decorar el plat amb menta picada fresca.

El pernil el podem servir amb encenalls o amb cruixent.

Jo faig el cruixent, posant el pernil embolicat, com quan fem papillota amb paper de forn i 1 minut al microones al 100%. Deixar refredar i esmicolar amb el mateix paper, picant amb una ma de morter i el cruixent es fa sal (podem conservar fins que'l tingem que fer servir).

7 comentaris:

  1. A veure si seguint la teva recepta me'n surto!...Ho vaig provar un cop i no em va quedar bé...va quedar com tallada...A reveure Isabel.

    ResponElimina
  2. Ara que ja fa calor, venen molt de gust aquestes receptes refrescants. Quan he fet sopa de meló, no he posat iogurt, ho provaré, ha de quedar més cremosa.

    ResponElimina
  3. Provaré aquesta recepta, no he fet mai una sopa de meló, però després de veure la teva, t'asseguro que demà mateix m'hi poso!

    ResponElimina
  4. MERCÈ I GLORIA:
    Segur que us agradarà, el iogurt es optatiu, si poseu, que sigui cremós (tipus grec).
    Una abraçada.......

    VISC A LA CUINA:
    Al estiu venen de gust sopes fresques.
    Segur t'agradarà.
    El punt, el dona la menta i el cruixent.

    Gracies per els comentaris.

    ResponElimina
  5. Hola Isabel! m'ha encantat la teva recepta, la faré demà per un sopar que tinc. Jo sóc vegetariana i no hi posaria els encenalls de pernil... tens alguna altra alternativa? moltes gràcies!

    ResponElimina
  6. Hola Isabel, avui per casualitat he topat amb la teva recepta y es la que més m'agrada i es la que faré dema per la familia.
    Gracies per les teves aportacions, ara mateix hem faig seguidora del teu blog.

    ResponElimina