MOLT FÀCIL DE FER. US CALDRÀ UNA PAELLA QUE VAGUI AL FORN, O PAELLA AMB NANSA QUE'S PUGUI TREURE.
INGREDIENTS
- 6 pomes reinetes
- 100 grams de sucre
- 40 grams de mantega
- 1 full de pasta Brisa
Pelar i treure el cor a les pomes, partir-les per la meitat (si son mol grosses a octaus).
Necessitarem una paella que també pugui anar al forn, i posem al foc amb la mantega i el sucre.
Quan comenci a agafar color, afegir les pomes amb la part plana cap avall. Han de quedar ajustades al fons de la paella..
Deixeu coure, un parell de minuts i gireu les pomes. Coure-les un parell de minuts per aquesta banda.
Treure la paella del foc, i quan sigui tíbia, cobrir amb la pasta brisa, pressionant una mica perquè agafi la forma de les pomes, ajuste-ho pels costats i retalleu la pasta que sobri.
Posar al forn escalfat a 200º uns 20 minuts, fins que la massa sigui daurada.
Quan sigui tíbia, gireu-la com si fos una truita.
Acompanyar amb nata o gelat de vainilla.
BON PROFIT¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
Crec que es deu assemblar al clafoutís...Es veu amb un aspecte deliciós!A reveure Isabel! i guarda't de la calor!!!
ResponEliminaOOOOOOOhhh, la tatin és una de les meves tartes preferides: t'ha quedat maquíssima!
ResponEliminaBoníssima!!! es un dels pastissos més bons que hi ha...t´ha quedat espectacular...petonets
ResponEliminaT'ha quedat ben maca!!! amb una boleta de gelat al costat, és un pastis sensacional!
ResponEliminaPetonets