Aquesta tarda, he tingut dos pinxes de cuina.
L' ANNA i L' EVA
Vodríem fer alguna recepte ¿Vols que t'ajudem?
i ràpid ràpid, amb els ingredients que tenia a casa, hem decidit fer aquest pastís.INGREDIENTS:
- 2 llimones
- 1/2 pot de llet condensada petit (200 grams)
- 1 paquet de galetes Maria
- 3 ous
- mantega
L'Anna aixafat les galetes i les ha barrejat amb 1 cullerada gran de mantega (pomada)
Hem folrat la base del motllo de silicona d'uns 18 cm. aprox. amb la mescla de les galetes i la mantega, que posem al microones 2 minuts al 75% de potencia.
M'entres tant, l'Eva a barrejat el rovells d'ou amb la llet condensada i hem afegit el suc de les 2 llimones i una mica de pell rallada (només la part groga). Incorporem les clares muntades a punt de neu lentament sense batre, reservem una mica de clara i ho tirem sobre la base de les galetes, ja refredades.
Posem al microones 8 minuts al 75 % de potencia (uns 600 W.) i comprovem sigui cuit.
La resta de clara muntada, la posem amb una màniga pastissera i la vostra inspiració i tornem a posar al micro amb funció grill 1 o 2 minuts fins que es dauri.
FÀCIL I FRESQUET hum....... QUE BÓ
Els pastissos de llimona ens agraden molt! aquest no el coneixia però ja m'ho apunto.
ResponEliminaL'Anna i l'Eva guapíssimes a sobre de molt bones cuineres!!!!
Petonets
Que guapes!!!, la Bet ha rigut molt veient la seva compi Eva!. M'ha encuriosit molt aquest pastís, no saps com m'agradaria provar-lo...Cuinar amb nens és fantastic!Amb aquesta iaia aprendran moltíssim i s'ho deuen passar pipa. Un petonarro!
ResponEliminaAquestes petites pastisseres prometen, eh?. Perquè mira que s'ho agafen amb fe, cadascuna la seva feina!. Encara que amb aquesta àvia no podia ser d'una altra manera!.
ResponEliminaUn petonet, guapes!
Que maco el pastís, i les nenes ben felices!
ResponEliminaQuina monada de nenes!!! no hauries trobat millors ajudants..petonets
ResponEliminaHola:
ResponEliminaMaryLou, Mercè, Glòria , MªAngels i Mª Jose
La cuina amb microones, es ideal per cuinar amb nens.
Fàcil i sence perill.
Gràcies per els comentaris.
Un petó