AMB LA CALOR VENEN DE GUST PLATS FREDS
INGREDIENTS:
- 500 grams de lluç ( millor filet sense espines)
- 2 ous
- 2 llesques de pa de motllo
- 250 ml. de llet
- gambetes pelades
- 8 llagostins cuits
- 4 cullerades de tomàquet fregit
- anet
- sal i pebre
- oli
- pa ratllat
- amanida per acompanyar
- maonesa o salsa rosa
Amb un recipient apte per anar al microones, posar el lluç tallat a trossets, amb unes gotes d'oli.
Programar el micro al 75% de potencia i coure'l 3 minuts.
M'entres tant, barrejar els ingredients amb un bol, les llesques de pa mullades amb la llet, els ous batuts, el tomàquet fregit, la sal el pebre i l'anet. Pasar per la batedora.
Quan sigui batut, afegir les cuetes de gambes.
Posar la mescla amb un motllo per anar al micro, silicona, tartera etc., pintat d'oli i empolvorar amb pa ratllat. Posar el micro al 75% uns 650 wats, 10 minuts i comprovar, si cal 3 minuts més.
Deixar refredar i desmotllar, cobrir amb la salsa i acabar amb els llagostins cuits.
Servir fred i acompanyat d'amanida.
ES IDEAL PER PREPARAR PER ANDEVANT
Jo el faig molt semblant però no hi poso el pa mullat... ho provaré així.
ResponEliminaA casa sempre té molt èxit, és un pastís ideal per l'estiu!
Gracies Gemma:
ResponEliminaRebra un comentari teu, em satisfà
Una abraçada
Hola guapa!, aquesta mena de receptes són les que em fan venir ganes de posar-me a la cuina!Una presentació excel.lent!A reveure!
ResponEliminaQuina cosa més bona que has preparat: apuntat!
ResponElimina