La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dilluns, 28 de gener del 2019

LLOM A LA SAL AMB HERBES / CUINAT AL MICROONES/



 INGREDIENTS

1 tros de llom d'uns 750 grams, sense tallar

1 bossa de sal, per cuinar al forn 

oli d'oliva

herbes per adob /alfàbrega, orenga, farigola....(al gust)

pebre negre molta

ACOMPANYAMENT 

Compota de poma, espàrrecs, cirerols, bolets.....

SOM-HI

Ficar al fons d'una safata o cassola apte per cuinar al micro, un llit de sal.

Fer una barreja amb un bol, amb les herbes i una mica de pebre.

Posar a les mans una mica d'oli, maquillar per totes bandes el tall de llom.

Arrebossar el tall de carn amb les herbes i el pebre.

Ficar el llom sobre el llit de la sal, i acabar d'omplir els voltant del recipient amb sal (els costats i per sobre), mullar una miqueta la sal amb una mini pluja d'aigua, perquè agafi una mica d'humitat.

Ficar al microones a màxima potència de 16 a 20 minuts. Per veure si està cuit el llom, per sobre, veurem que la sal ha fet crosta.

Deixar refredar, treure la sal i acabar de retirar l'excés amb un paper de cuina.

Tallar la carn amb talls prims i servir fred, acompanyat al gust: compota de poma, espàrrecs ....

Fàcil i el millor: es pot preparar amb antelació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada