INGREDIENTS
1 tros de llom d'uns 750 grams, sense tallar
1 bossa de sal, per cuinar al forn
oli d'oliva
herbes per adob /alfàbrega, orenga, farigola....(al gust)
pebre negre molta
ACOMPANYAMENT
Compota de poma, espàrrecs, cirerols, bolets.....
SOM-HI
Ficar al fons d'una safata o cassola apte per cuinar al micro, un llit de sal.
Fer una barreja amb un bol, amb les herbes i una mica de pebre.
Posar a les mans una mica d'oli, maquillar per totes bandes el tall de llom.
Arrebossar el tall de carn amb les herbes i el pebre.
Ficar el llom sobre el llit de la sal, i acabar d'omplir els voltant del recipient amb sal (els costats i per sobre), mullar una miqueta la sal amb una mini pluja d'aigua, perquè agafi una mica d'humitat.
Ficar al microones a màxima potència de 16 a 20 minuts. Per veure si està cuit el llom, per sobre, veurem que la sal ha fet crosta.
Deixar refredar, treure la sal i acabar de retirar l'excés amb un paper de cuina.
Tallar la carn amb talls prims i servir fred, acompanyat al gust: compota de poma, espàrrecs ....
Fàcil i el millor: es pot preparar amb antelació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada