La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

diumenge, 13 de gener de 2019

BACALLÀ AMB ROSSINYOLS (Mar i Montanya)





























INGREDIENTS 
 
 4 talls de bacallà dessalat

farina
 2 grills d'all

julivert 
oli d'oliva 

250 grams de bolets (Rossinyols)

SOM-HI

Escórrer i eixugar molt bé el bacallà dessalat.
 
Enfarinar (espolsar la farina restant), fregir i reservar. 
  
Trinxar els alls i el julivert petit. 

Netejar els bolets amb un pinzell i posar-los amb una paella amb una mica d'oli amb la picada d'all i julivert. 

Posar sobre el bacallà reservat i servir calent.

Bon profit!!!!
 

2 comentaris:

  1. Què bo! M'encanta el bacallà de totes les maneres.I ja no et dic combinat amb rossinyols. Aquesta recepta em fa pensar que estàs recuperada.

    ResponElimina
  2. Quina combinació de sabors tant bona, que dóna molt bon resultat i está molt bò.
    Petons

    ResponElimina