INGREDIENTS
1 bossa de pasta (cintes) o espaguetis
aigua
sal
SOM-HI
Bullir la pasta, segons les indicacions del fabricant, millor que sigui al dente
Per la salsa Pesto
alfàbrega (Basilicum)
30 grams de pinyons
2 grills d'all
150 ml. d'oli d'oliva verge
100 grams de formatge parmesà
25 grams de formatge pecorino o d'ovella curat
una mica de sal i pebre
Jo amb aquest cas i posat formatge d'ovella, ja que pecorino no es troba amb facilitat.
SOM-HI
Triturar l'alfàbrega, afegir els alls i els pinyons (reservant un grapat), fins a aconseguir una salsa homogènia, afegir la meitat de l'oli fins que quedi cremós, la resta a poc a poc, com si féssim un allioli. Posar una punta de sal i pebre.
El grapat de pinyons reservat, els torrem amb una paella amb una mica d'oli i els posem a la salsa sencers.
Per últim els formatges ratllats, si es consumeixen al moment, si és per servir l'endemà, conservar-la a la nevera i afegir el formatge, quan l'hàgem de servir, ratllat al moment.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada