La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

divendres, 28 de desembre de 2018

COSTELLETES DE CONILL ARREBOSSADES

                                              Una nova idea per un entrant

INGREDIENTS

Costelletes de conill
Pa ratllat
Ou 
Sal i pebre
unes gotes de suc llimona
Oli d'oliva 

SOM-HI 

Ficar les costelletes amb una safata, salpebrar i mullar-les amb unes gotes de llimona.

Menters tant, posar amb un bol, l'ou batut i el pa ratllat.

Arrebossar amb l'ou i el pa i ficar amb una paella amb l'oli calent.

Ficar-les amb una safata sobre paper, perquè deixi anar l'oli i servir.

Es pot acompanyar amb allioli o allioli de codony.

Fàcil,fàcil........

Bones festes ¡¡¡ 


1 comentari:

  1. Fàcil però curiós!!! les vaig provat a un restaurant i no ho havia vist mai, les costelletes de conill una a una!!!! Bon any i molts petons, Isabel, i a veure si ens veiem al gener...

    ResponElimina