INGREDIENTS
100 grams de fruits secs ametlles o avellanes (crues amb pell)
100 grams de sucre
35 ml. d'aigua
SOM-HI
Poseu a escalfar l'aigua i el sucre. Quan l'almívar estigui blanquinós (no marró), incorporeu els fruits secs. Regireu contínuament amb un cullerot fins que comenci a cristal·litzar el sucre.
Continueu barrejant fins que els fruits es vegin blanquinosos, solts i secs. Apartar del foc uns segons, sense parar de remenar.
Es continua al foc, movent els fruits fins que el sucre torni a fondre i comenci a daurar-se, fins a obtenir el color desitjat.
Refredeu ben estès, sobre el mabre o paper del d'anar al forn.
Quant siguin fredes es poden guardar amb un pot de vidre.
Jo no la puc fer aquesta recepta... Ens agraden massa 😂😂😂😂😂
ResponEliminaPtnts
Glòria
ES PODEN FER AMB AVELLANES TORRADES?
ResponElimina