La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

diumenge, 17 de febrer del 2019

ESPINACS AMB CARABASSA



























Un plat senzill i sa, que ens aporta per part dels espinacs quantitat de Vitamina A, la carabassa antioxidants minerals com el ferro calci i magnesi, vitamines A E C.
També podem fer aquesta recepta i passar-la per la batedora amb l'aigua de bullir la carabassa per fer una crema vitamínica
 
INGREDIENTS

espinacs frescos (2 manats)
carabassa
2 grills d'all
pipes de gira-sol
oli
sal 
pebre

SOM-HI 

Tallar la carabassa a daus i posar a bullir amb una mica d'aigua i sal uns minuts, una vegada cuita ficar a l'escorredora.

Amb una cassola o paella amb una mica d'oli ficar els grills d'all picats, a continuació els espinacs nets una mica de sal (de seguida queden cuits) afegir els trossos de carabassa i amb aquest cas pipes de gira-sol o pinyons.

Un plat sa de la cuina del dia a dia.

2 comentaris:

  1. Quin plat tan bo, tan sa i amb molt bon color.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Un plat amb color i molt sa...amb un peixet a la planxa és un plat únic perfecte!

    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina