Un plat senzill i sa, que ens aporta per part dels espinacs quantitat de Vitamina A, la carabassa antioxidants minerals com el ferro calci i magnesi, vitamines A E C.
També podem fer aquesta recepta i passar-la per la batedora amb l'aigua de bullir la carabassa per fer una crema vitamínica
INGREDIENTS
espinacs frescos (2 manats)
carabassa
2 grills d'all
pipes de gira-sol
oli
sal
pebre
SOM-HI
Tallar la carabassa a daus i posar a bullir amb una mica d'aigua i sal uns minuts, una vegada cuita ficar a l'escorredora.
Amb una cassola o paella amb una mica d'oli ficar els grills d'all picats, a continuació els espinacs nets una mica de sal (de seguida queden cuits) afegir els trossos de carabassa i amb aquest cas pipes de gira-sol o pinyons.
Un plat sa de la cuina del dia a dia.
Quin plat tan bo, tan sa i amb molt bon color.
ResponEliminaPetons.
Un plat amb color i molt sa...amb un peixet a la planxa és un plat únic perfecte!
ResponEliminaPtnts
Glòria