INGREDIENTS
Pa de motlle
1/2 litre de llet
2 ous
60 grams de sucre
ratlladura de taronja
Fruita confitada, fruits vermells, nous, xocolata (al gust)
Sucre llustre per empolvorar
Vainilla amb pols
SOM-HI
Escalfar el forn a 170° i folrar la safata amb paper per anar al forn.
Batrem l'ous amb el sucre, afegir la ratlladura de taronja i un polsim de vainilla i la llet.
Barrejar bé perquè tots els ingredients s'integrin.
Tallem les llesques de pa a daus petits, més o menys d'un centímetre i mesclem amb la llet i els ous.
Deixar reposar uns minuts i començar a omplir els motlles de les magdalenes.
Posar una capa de pa a la base del motlle a continuació posarem la fruita confitada tallada petita.
Tornem a posar la resta del pa sobre les fruites fins que quedi omplert com si féssim magdalenes, (deixa'n un petit espai fins al borde).
Introduir al forn de 25 a 30 minuts aproximadament.
Treure la safata del forn i deixar reposar uns minuts abans de desemmotllar..
Podem ruixar amb una mica de mel i col·locar sobre o xocolata o una fruita seca, anous...
També es pot posar sucre llustre........
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada