FELIÇ DIA DE SANT JORDI
INGREDIENTS
1 làmina de pasta de full rectangular
2 o 3 pomes grogues
150 ml. d'aigua
100 grams de sucre
sucre llustre
SOM-HI
Rentar i tallar les pomes a làmines sense pelar-les.
Posar aigua a bullir amb el sucre a foc suau uns 5 minuts.
Apartar del foc i afegir les pomes tallades a lamines dins l'almívar, perquè s'estovin, fins què es refredi l'almívar.
Les escorrem i reservem.
Mentrestant tallem la làmina de pasta de full a tires d'uns 2 centímetres i muntem les roses, tal com us explico a continuació.
Per a fer-ho agafem làmines de poma i les fiquem en un dels laterals llargs, sobre sortint una mica. Dobleguem la pasta de full a sobre de la poma i enrotllem.
Per tal que quedin ben tancades mullem amb unes gotes d'aigua la part final i premem una mica.
Anem ficant les roses en un motlle individual, jo he utilitzat els de magdalena i he ficat càpsules de paper.
Prees calfem el forn a 180º i les fornegem durant uns 20 minuts o fins que vegem que comencen a daurar-se.
Les deixem refredar sobre una reixeta perquè no s'estovin i les empolvorem amb sucre llustre.
Bona Diada de Sant Jordi!!
T'han quedat molt maques Isabel, bona Diada de Sant Jordi!!
ResponEliminaPetons.
A més de boniques, superbones
ResponElimina