INGREDIENTS
1 massa de pasta de full
5 pomes grogues (tipus golden)
12 maduixes
1 llimona
2 cullerades de sucre
1 branca de canyella
SOM-MI
Posar amb un bol apte pel microones 3 pomes pelades i tallades a daus, les 2 cullerades de sucre, 1/2 llimona espremuda i la pell i la branca de canyella.
Programar el micro 5 minuts a 800 W. i ficar el bol amb els ingredients. Deixar reposar 2 minuts més i treure la branca de canyella i la pell de llimona, passar-ho per la batedora.
Deixar refredar.
Menters tant posem a escalfar el forn a 180ºC.
Les altres 2 pomes les rentem i tallem a grills, les escaldem amb aigua i sucre (3 minuts)
l'escorrem i deixem refredar sobre un paper de cuina.
Fiquem la massa de full al forn calent fins que es dauri (de 15 a 20 minuts), quan sigui fred decorar, primer la compota, els grills de poma i les maduixes tallades.
Pintar amb almívar
Servir fred.
Mmmmm....quin dolcet més bo!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Mmmm!!! Qui diu q no a un trosset daquest pastís...Espero q estiguis bé.
ResponElimina