INGREDIENTS
600 grams de vedella tallada fina (llata, jarret, tapa plana)
3 tomàquets madurs
2 cebes
250 ml. de caldo de carn
1/2 got de vi blanc (optatiu)
moixernons
sal
oli
pebre
SOM-HI
Posar els moixernons a remull amb aigua freda (una bona estona)
Passar per la paella amb una mica d'oli, la vedella salpebrada i enfarinada. Reservar.
Al mateix oli sofreixi'm la ceba tallada petita i quan comenci a daurar, afegir el tomàquet
pelat i tallat (també pot ser ratllat).
Deixar coure uns minuts i afegir el caldo calent i la carn, deixant-la coura a foc lent de
30 a 40 minuts, comprovar que sigui tova (depèn del tall de carn). Si es vol, es retira la carn i es cola la salsa.
Posar altra vegada la carn, la salsa i els moixernons amb una mica de l'aigua del remull i coure uns 8 o 10 minuts més.
A sucar-hi pa!!!!!!!
Así esta muy rica pero en el fricandó tìpico catalán siempre se pone una picada de avellanas, almendres, ajo, perejil y pan frito.
ResponElimina