La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

divendres, 20 d’abril de 2018

BACALLÀ AL PIL PIL / a la meva manera /

























INGREDIENTS


8 talls de bacallà
4 grills d'all
oli d'oliva
1 bitxo (optatiu)
250  ml. d'oli d'oliva verge
julivert

SOM-HI 


Posar amb una cassola ampla la meitat d'oli, daurar els alls, treure'ls  i reservar.

Fer el mateix amb el bitxo.

Al mateix oli coure el bacallà per els dos costats,  primer amb la pell cap dalt. Coure 4 minuts per costat i reservar.

Apartar la paella del foc i deixar temperar l'oli. 

Tornar a posar la paella a foc baix i afegir la resta de l'oli a poc a poc i lligar amb una forquilla o escorredor.

Incorporar el bacallà per escalfar i servir la salsa per sobre.

Decorar amb els alls i el bitxo i una mica de julivert picat.

2 comentaris: