La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimarts, 24 de juny del 2014

PUDING DOLÇ AMB CARBASSA I PANSES- Cuina amb microones


 
 


INGREDIENTS

 1/2 litre de llet

 3 ous

 100 grams de sucre 

 200  grams de daus de carbassa

 2 llesques de pa sec

1 grapat de panses

1 llimona 

1 branca de canyella

caramel cremat líquid



PREPARACIÓ
  
Amb un recipient apte per anar al microones, ficar els daus de carbassa tallada amb una mica d'aigua , posar a coure durant 5 minuts al 100%, fins que veiem esta cuita i l'escorrem del aigua. Deixem refredar.
.
Escalfar la llet al micró 2 minuts al 100 % amb el sucre, la pell de llimona i la branca de canyella tot ben barrejat, deixar in fusionar.

Retirar la pell de llimona i la canyella i afegir els rovells d'ou (sense clares), la carbassa i el pa sec trossejat  i triturar.

 Incorporar les clares batudes i unes panses a la barreja  i col-locar en un motlle, apte per microones, mullant-lo amb sucre cremat liquid.

Introduir al micró 10 minuts al 75% de potencia i refredar.

Es millor reposat al frigorífic un parell d'hores.

Desmodular, es fàcil si hem posat sota la massa el sucre cremat líquid, com podreu veure a la foto i decorar al gust.


5 comentaris:

  1. mmm! Que bo!! Aquest púding no sembla difícil i té un aspecte deliciós!!

    ResponElimina
  2. La reina del microones!! Si no ho dius em costaria de creure que l´'has fet al micro...es veu sensacional i tendre! segueix sorprenent-nos amb receptes amb ones...

    ResponElimina
  3. I jo que no faig servir el micro per a res que no sigui escalfar aigua!!!! Veig que s'hi poden fer coses moooolt bones!!!
    Petons

    ResponElimina
  4. Tampoc cuino amb el microones, però veig que queda molt bé, aquest puding n'és una mostra! petons

    ResponElimina
  5. el puding m'encanta, però et pots creure que no en fem mai al Bolet??? una combinació boníssima. Petonets guapa

    ResponElimina