INGREDIENTS
1/2 litre de llet
3 ous
100 grams de sucre
200 grams de daus de carbassa
2 llesques de pa sec
1 grapat de panses
1 llimona
1 branca de canyella
caramel cremat líquid
PREPARACIÓ
Amb un recipient apte per anar al microones, ficar els daus de carbassa tallada amb una mica d'aigua , posar a coure durant 5 minuts al 100%, fins que veiem esta cuita i l'escorrem del aigua. Deixem refredar.
.
Amb un recipient apte per anar al microones, ficar els daus de carbassa tallada amb una mica d'aigua , posar a coure durant 5 minuts al 100%, fins que veiem esta cuita i l'escorrem del aigua. Deixem refredar.
.
Escalfar
la llet al micró 2 minuts al 100 % amb el sucre, la pell de llimona i
la branca de canyella tot ben barrejat, deixar in fusionar.
Retirar la pell de llimona i la canyella i afegir els rovells d'ou (sense clares), la carbassa i el pa sec trossejat i triturar.
Retirar la pell de llimona i la canyella i afegir els rovells d'ou (sense clares), la carbassa i el pa sec trossejat i triturar.
Incorporar les clares batudes i unes panses a la barreja i col-locar en un motlle, apte per microones, mullant-lo amb sucre cremat liquid.
Introduir al micró 10 minuts al 75% de potencia i refredar.
Es millor reposat al frigorífic un parell d'hores.
Desmodular, es fàcil si hem posat sota la massa el sucre cremat líquid, com podreu veure a la foto i decorar al gust.
mmm! Que bo!! Aquest púding no sembla difícil i té un aspecte deliciós!!
ResponEliminaLa reina del microones!! Si no ho dius em costaria de creure que l´'has fet al micro...es veu sensacional i tendre! segueix sorprenent-nos amb receptes amb ones...
ResponEliminaI jo que no faig servir el micro per a res que no sigui escalfar aigua!!!! Veig que s'hi poden fer coses moooolt bones!!!
ResponEliminaPetons
Tampoc cuino amb el microones, però veig que queda molt bé, aquest puding n'és una mostra! petons
ResponEliminael puding m'encanta, però et pots creure que no en fem mai al Bolet??? una combinació boníssima. Petonets guapa
ResponElimina