INGREDIENTS:
2 carbassó ( 600grams)
1 ceba
1 grill d'all (opcional)
sal
un polsim de pebre
1 got de llet
farina
50 grams de formatge blau
oli
1 ou
pa ratllat
SOM-HI
Pelem el carbassó i tallem a dauets petits, deixem reposar amb un escorredor amb una mica de sal, mentrestant tallem la ceba i l'all.
A la paella amb oli, posem la ceba, quan agafa color afegir el carbassó i el grill d'all, deixem coure a foc lent fins que sigui cuit, seguidament una cullerada sopera de farina, deixem coure i afegir la llet, afegir el formatge i remenar fins que la llet s'absorbeix, rectificar de sal i retirar quan la pasta es separa de las parets de la paella (si cal, posar mes llet o si queda mol clara una mica de farina diluïda amb una mica mes de llet)
Abocar amb una safata i deixar refredar, embolicar les croquetes i arrebossar amb farina, ou i pa ratllat, deixar reposar i fregir amb oli abundant.
Bon profit¡¡¡¡¡
Quina bona pinta que fan! Aquesta recepta me la guardo ara mateix, un dia les faré, que m'agrada molt fer croquetes! Petons
ResponEliminaQuina combinació més bonaaaa!
ResponEliminaQuè bones!!! amb una amanida tens el sopar llest!!! petó
ResponEliminaMolt bona combinacio Isabel,que bonas¡¡
ResponEliminaPeto