La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dijous, 5 de juny del 2014

CROQUETES DE CARBASSÓ I FORMATGE BLAU



 
INGREDIENTS:

2 carbassó ( 600grams)

1 ceba

1 grill d'all (opcional)

sal

un polsim de pebre

1 got de llet

farina

50 grams  de formatge blau 

oli

1 ou

pa ratllat

SOM-HI

Pelem el carbassó i tallem a dauets petits, deixem reposar amb un escorredor amb una mica de sal, mentrestant tallem la ceba i l'all.

A la paella amb oli, posem la ceba, quan agafa color afegir el carbassó i el grill d'all, deixem coure a foc lent fins que sigui cuit, seguidament una cullerada sopera de farina, deixem coure i afegir la llet, afegir el formatge i remenar  fins que la llet s'absorbeix, rectificar de sal i retirar quan la pasta es separa de las parets de la paella (si cal, posar mes llet o si queda mol clara una mica de farina diluïda amb una mica mes de llet)

Abocar amb una safata i deixar refredar, embolicar les croquetes i arrebossar amb farina, ou i pa ratllat, deixar reposar i fregir amb oli abundant.

Bon profit¡¡¡¡¡




4 comentaris:

  1. Quina bona pinta que fan! Aquesta recepta me la guardo ara mateix, un dia les faré, que m'agrada molt fer croquetes! Petons

    ResponElimina
  2. Què bones!!! amb una amanida tens el sopar llest!!! petó

    ResponElimina
  3. Molt bona combinacio Isabel,que bonas¡¡
    Peto

    ResponElimina