INGREDIENTS
per a 4 persones
1 pollastre tallat a trossos (quarts o octaus)
4 cebes petites
1 cabeça d'alls
1 copeta de brandi
1 branca de canyella
prunes
pinyons
orellanes (opcional)
oli d'oliva
sal i pebre
SOM-HI
Netejar
el pollastre i salar. Amb una cassola millor de fang, ficar un bon
raig d'oli i enrossir el pollastre a foc viu.
Quan
sigui daurat, afegir les cebes pelades i tallades i els alls sense
pelar i coure a foc lent.
Quan
la ceba sigui cuita ficar la branca de canyella i tirar el brandi,
les prunes i els pinyons i deixar coure a foc lent.Si
cal, ficar una mica d'aigua de tant en tant.
Apunt sobre
aquest plat
Menga
típica catalana (Alt Urgell) que no pot faltar a les Festes de
Nadal. ( Elaborat amb pollastre de pagès i cuinat amb llard).
Felicitats per aquestes 300 entrades!!! No tothom pot dir una xifra tan elevada!!!!
ResponEliminaI amb una recepta que a mi m'agrada molt. Justament ahir vaig fer aquest plat perquè feia mesos que no en menjava, i em venia molt de gust.
Per moltes entrades més, guapa!
Petons
que bo!! és una de les maneres preferides de menjar el pollastre, així rostit. I si l'acompanyes de prunes ja tenim un plat de festa major!! Petons
ResponEliminaMassa bo Isabel!!! avui em toca fer-ne però al forn... ! petó
ResponEliminaFelicitats per les 300 entrades Isabel. Un plat que m'agrada molt i em porta molt bons records, molt festiu.
ResponEliminaPetons.