INGREDIENTS
1 quilo de faves pelades
3 carxofes
2 cebes
1/2 manat alls tendres
oli d'oliva
sal i pebre
caldo vegetal
2 tires de cansalada viada tallada mol fina
unes fulles de menta
SOM-HI
Netejar les carxofes, traient les fulles més externes, pelem el tronc i les tallem a quarts.
Tallar les cebes petita i els alls tendres. Ho posem en una cassola amb un raig d’oli d’oliva i ho daurem a foc baix, perquè els alls tendres no es cremin. Afegir la cansalada tallada petita. Un cop agafa una mica de color hi posem les carxofes, les faves i deixem que es coguin una mica, afegim caldo vegetal, tapem i deixem coure a foc lent uns 30 minuts. Anar tirant caldo si cal.. Rectifiquem de sal.
Quan sigui cuit posar unes fulles de menta i deixar reposar tapat uns minuts, per tal que la menta deixi anar el perfum.
Es un plat molt primaveral, ja van quedan poques carxofes amb hon que m'agraden.
ResponEliminaPetons.
Aprofitant al màxim el producte de temporada!...quin platet més deliciós!
ResponEliminaun guisat sensacinoal, i molt gustós, amb la cansalada, els alls tendres i la menta, mmm...
ResponEliminaJo en diria platàs!!! boníssim Isabel! petó
ResponEliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaLo más de lo más, Isabel!!!! faves i carxofes deliciós!!!!
ResponEliminaPetonets
Un plat ben bo que ara ja se'ns acaba, per les faves que ja ens van dient adéu. A mi també m'hi agrada molt afegir-hi all torradet. Sóc molt fan de l'all, he he he. Petons!
ResponElimina