Com fer el mató casolà
INGREDIENTS per a 4 persones
2 litres de llet fresca
1 1/2 llimones
SOM-HI
Exprimir les llimones
Posar a bullir la llet. Abans que bulli retirar del foc i tirar poc a poc el suc de les dues llimones. Remenar amb una cullera de fusta un parell de voltes.
Deixar reposar fins que es refredi i veiem que ha quallat, colar amb un colador fi perquè deixi anar tota l' aigua (xerigot), si no teniu colador molt fi, es por colar amb un drap de cuina net. No cal que premeu, així quedarà mes esponjós.
Podeu servir-lo amb copa, individual, amb terrina, al gust.
Es deliciós acompanyat amb fruits secs (nous, avellanes, panses...) i un bon raig de mel.
INGREDIENTS per a 4 persones
2 litres de llet fresca
1 1/2 llimones
SOM-HI
Exprimir les llimones
Posar a bullir la llet. Abans que bulli retirar del foc i tirar poc a poc el suc de les dues llimones. Remenar amb una cullera de fusta un parell de voltes.
Deixar reposar fins que es refredi i veiem que ha quallat, colar amb un colador fi perquè deixi anar tota l' aigua (xerigot), si no teniu colador molt fi, es por colar amb un drap de cuina net. No cal que premeu, així quedarà mes esponjós.
Podeu servir-lo amb copa, individual, amb terrina, al gust.
Es deliciós acompanyat amb fruits secs (nous, avellanes, panses...) i un bon raig de mel.
me n'has fet venir records, de fa molt de temps que n'havia fet! que bo
ResponEliminaI ja està? aíxí de fàcil? doncs me l´apunto per fer-lo...
ResponEliminaIsabel; Quina cosa tant senzilla i amb quina mà de productes es pot barrejar. Molt bo¡¡
ResponEliminaFelicitats per la recepta i moltes gracies per compartir-la.
Salutacions Isabel¡¡ :O)
Quina delícia! A casa sempre en fèiem, també, perquè anàvem a buscar la llet a la granja. Però ara n'he perdut el costum, perquè amb aquestes llets de tetrabrik no m'hi atreveixo. Quina bona pinta que té, el teu mató!
ResponEliminaAra fa temps que no en faig, però fet a casa queda fantàstic!! Una copa de categoria!!! bon cap de setmana
ResponEliminaJo el feia quan els nens eren petits, ara fà molt que no en faig i m'ho has recordat.
ResponEliminaPetonets
Ja l'he trobat!!! Aquesta recepta és per mi Isabel!! :)
ResponEliminaPetons i merci per compartir-la!!
Ja l'he trobat!!! Aquesta recepta és per mi Isabel!! :)
ResponEliminaPetons i merci per compartir-la!!