Amb aquesta recepta, vaig participar a la crida de " Amb Condís dóna-li el teu toc a la Cuina Catalana" la proposta era "Calçots" i el repte, donar-li un toc innovador a una recepta tradicional.
Aquí està la meva recepta amb la que vaig "guanyar el premi"
Si voleu veure el vídeo el trobareu mes amunt
INGREDIENTS
1 full de pasta Brisa
6 calçots
100 g. formatge ratllat
200 ml. nata líquida
100 ml. llet
3 ous
sal i pebre
salsa romesco
SOM-HI
Agafeu la massa i l'estireu, empolvoreu amb una mica de farina i punxeu amb una forquilla.
Agafeu un motllo rodó de base baixa, engreixeu amb unes gotes d'oli i tireu-hi una mica de farina, poseu sobre el motllo la massa i adapteu a les parets, talleu el que sobra quan surt de les vores.
Sobre la massa folreu amb un paper d'alumini ( perquè no pugi) i fiqueu-ho al forn calent a 180º C. 10 minuts.
Netegeu i talleu els calçots, fiqueu-los amb una paella amb oli i coeu-ho a foc lent, fins que agafin color i siguin tous.
Poseu-ho en una escorredora perquè deixi anar el oli i reserveu.
Bateu els ous, afegiu la nata i la llet, una miqueta de sal i pebre.
Afegiu a la mescla la meitat del formatge i bateu.
Quan passin els 10 minuts, traieu del forn el motllo i el paper d'alumini. Per sobre fiqueu els calçots i la barreja dels ous i la resta de formatge ratllat.
Torneu-ho a ficar al forn de 20 a 25 minuts, fins que agafi color i estigui cuit.
Es pot servir amb una mica de romesco.
Felicitats!!!!! la quiche és boníssima! amb la salseta... ummmmmm!!!!
ResponEliminaOh, quina il·lusió!! Felicitats, Isabel! Realment, la recepta es veu deliciosa, no devies tenir rival! Petons
ResponEliminaFelicitats!!! els calçots estan bons de qualsevol manera, eh? això si han d'agradar! bon cap de setmana!
ResponEliminaEnhorabona Isabel, et mereixes el premi, es una recepta molt bona i una manera diferent de treure profit als calçots.
ResponEliminaPetons.
Molt bona recepta! M'encanta com li treus profit als calçots Una abraçada.
ResponEliminaFelicitats! Un premi ben merescut, la quiche amb calçots ha de quedar super gustosa!
ResponElimina