La proposta d'aquest mes de Memòries d'una cuinera es la de Broquetes i aquesta es la meva aportació.
INGREDIENTS
1 llaminera de porc
2 tires de panxeta (tallada molt prima)
sal
pebre
1 grill d'all
1 gotet de Porto
4 pals de broquetes
4 cullerades de nata liquida
SOM-HI
Tallar la llaminera en 4 talls.
Tallar les tires de cansalada al llarg per la meitat.
Fregar el fons de la paella o cassola amb un grill d'all.
Mullar els pals de broqueta perquè no es cremin.
Embolicar el tall de llaminera amb la panxeta i punxar amb la broqueta.
Posar als fons de la paella amb una mica d'oli i rostir per les dues bandes ,(te que ser una paella ample perquè hi càpiguen les broquetes.
Quan agafin color, tirar el Porto i deixar reduir.
Retirar les broquetes, afegir la nata a la reducció del vi, salpebrar i lligar la salsa.
Servir les broquetes amb la salsa de Porto.
és llaminera, isabel, i tant! he he he. I amb aquesta salseta de porto la broqueta deu quedar ben aromàtica! Petons
ResponEliminaM'encanta el teu blog. Fa temps que el visite i mai t'havia deixat un comentari....però tot arriba. Al meu blog t'he deixat un detallet.
ResponEliminaUnes broquetes ben bones. M'agrada cuinar amb porto. En veurem de totes maneres aquest mes.
ResponEliminaBon cap de setmana Isabel,
Nani
A casa ens agrada molt la llaminersa i en compro sovint! Que bona deu ser amb aquesta salseta de Porto!
ResponEliminaPetons
que bones!!! amb aquesta salseta han de quedar de luxe! molt bona proposta!
ResponEliminaMare de déu quines broquetes!, la llaminera t'agrada especialment eh?... amb aquesta salseta espessa han d'estar de vici!!!!, una abraçada guapa!
ResponEliminaIsabel!!!! Quina bona pinta que fan aquestes broquetes!!!!
ResponEliminaFa ganes de mossegar la pantalla...
Petonets.
Mare meva Isabel!!! quina broqueta més bona que aportes al recull d'aquest mes!!! Moltíssimes gràcies per participar. petonets
ResponEliminaUnes broquetes molt treballades!
ResponEliminaHe de recordar això de mullar el pal.
Moltíssimes gràcies per participar.
M'ha encantat la idea d'embolicar-les amb el bacó! quedes xulñissimes!! i de la salsa d'oporto ja ni te cuento!! quina pinta xiqueta! Marta
ResponEliminaQuina passada Isabel! Apuntadíssima la recepta per fer-la amb amics. Moltíssimes gràcies per participar. petonets
ResponElimina