Ara es els temps de fer sopars o entrants per no està massa estona a la cuina i les noies de Memòries d'una Cuinera, han fet la proposta aquest mes de Sandvitx, aquí teniu una fàcil recepta.
INGREDIENTS:
8 llesques de pa de motllo
4 talls de formatge (tallat molt fi)
2 talls de pernil dolç
4 ous
sal
tomàquets xerri
unes fulletes de ruca o enciam
llavors de sèsam
SOM-HI
Preparar 4 llesques de pa sobre una safata per anar al forn, posar-hi un tall de formatge i sobre 1/2 tall de pernil dolç.
Amb una copa de boca petita o amb un gotet de xupito, pressionar al centre d'un altre llesca de pa, girar una mica, per foradar-la. Veure-ho que la rodoneta del pa, queda dins de la copa i amb conte treure-la i reservar. Fer el mateix amb les altre llesques.
Tapar la base del sandvitx, per tant queda la tapa foradada.
Posar el rovells dels ous, un a cada forat i reservar les clares, que les muntem a punt de neu i posarem sobre del rovell amb una cullera, empolvorar amb llavors de sèsam.
Ficar al grill del forn pres calfat, només que per que es qualli una mica la clara i es desfasi el formatge.
Aprofitar la rodona per fer canapès i acompanyar el plat amb amanida.
Quina gràcia! Molt xula, aquesta forma rodoneta, Isabel.
ResponEliminaque bonic t'ha quedat! i que fresquet i bo! ha de passar com l'aigua aixo!! jeje petons
ResponEliminaUn sandwich origial que té l'èxit assegurat!
ResponEliminaque bo Isabel!!! moltíssimes gràcies per participar guapa. Bon cap de setmana
ResponEliminaI com entren de bé ara a l'estiu aquests sandvitxos....
ResponEliminaBon cap de setmana,
Nani
Isabel; Uns canapès d'alló que en diuen; bueno bonito y barato¡¡ :O) :O)
ResponEliminaSalutacions Isabel¡¡
A mi em va bé el sandvitx i els canapés, 2x1!
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar.
Uns aperitius o sandvitxos genials!
ResponEliminaOstres Isabel, quina bona idea!
ResponElimina