Aquesta mousse es apta per a persones vegetarianes, però podem afegir-hi tonyina o anxoves.
Us mostro 2 presentacions, pastis i flamets individuals.
INGREDIENTS:
2 pebrots vermells escalivats
3 ous
1 llesca de pa de motllo
150 ml. de llet
60 ml. de nata líquida
sal, pebre, nou moscada
SOM-HI
Triturar amb la batedora els pebrots escalivats (reservar unes tires), incorporar la nata i la llesca de pa i els ous batuts, salpebrar i ratllar una mica de nou moscada, tornar a batre.
Posar la mescla amb un motllo apte per anar al microones, al 75% de potencia (600 W.) 10 minuts.
Si fem flamets, disminuir el temps (depèn del tamany), comprovar si han quallat als 5 minuts i si cal 2 minuts mes.
Deixar 2 minuts de repòs, comprovar (si cal posar uns minuts mes).
Desmotllar i guarnir amb el pebrot, enciam, olives.... A gust.
Si incorporem tonyina, anxoves..... triturar junt al pebrots escalivats.
Servir amb guarnició.
Quina gràcia, t'han quedat molt bonics aquests flamets! I segur que són boníssims!
ResponEliminaMolt oroginal feta així amb flamets.
ResponEliminaPetons
ooh quina pinta!! son bonics, fresquets i lleugers! que més podem demanar!petons
ResponEliminaLa presentacio m'agrada tant en flamets com en forma d'estel...
ResponEliminaPetonets
Apuntada queda! M'agrada moltíssim el pebrot. petonets
ResponEliminaAquesta mousse és boníiiiissima!, jo la faig amb tonyina barrejada, és suau i entra com si res. Com m'agraden aquestes receptes, les poots fer amb tantes coses!!. Una abraçada Isabel.
ResponEliminaQuina proposta més bonica pels aperitius de terrasseta d'estiu!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
M'encanta aquesta mousse, ha de quedar molt fina i molt gustosa.
ResponEliminaBonóssima aquesra mouse! doncs noia, vaig caure a casa... tan malament que m'han hagut d'operar, la setmana que ve ja començo la rehabilitació, ja tinc ganes de poder fer la rutina de sempre... i cuinar, ja que amb una mà és una mica complicat. A veure si ens veiem aviat, jo el 14 vaig a bonpreu, i tu?petons
ResponEliminaIsabel; Una estrella amb llum pròpia¡¡
ResponEliminaQue vagi de gust Isabel¡¡ :O) :O)
Hola Isabel,
ResponEliminaun plat bonissim, m'encanta i el millor poder preparar amb antelació.
Una abraçada