Ara es "EL TEMPS DE LES CIRERES" de Montserrat Roig
Perquè, al capdavall, tenia por que arribés el temps de les cireres. I per voler el temps de les cireres, cal tenir fe que un dia arribarà. Què és el temps de les cireres? La Natàlia li ho explicà. Enraonaren molta estona, mentre els sorolls de la ciutat prenien consistència i les boires de la nit desapareixen del tot.
INGREDIENTS
1 massa brisa
500 grams de cireres
3 ous
50 grams de ametlla molta
250 ml. de nata líquida
75 grams de sucre (blanc o moreno)
SOM-HI
Rentar les cireres i treure el pinyol (tallant les cireres per la meitat o amb un aparell per extreure pinyols).
Prees calfar el forn a 180º C. Estenem la massa brisa amb un motllo rodó (vaix) i punxar amb una forquilla.
Posar sobre un paper d'alumini i uns llegums perquè no pugui, enfornar uns 14 minuts fins que comenci a enrossir.
M'entres batem els ous amb el sucre, afegir la nata, l'ametlla i mesclar per últim incorporar les cireres.
Vertir el farcit a la base de la massa e introduir de nou al forn de 25 a 30 minuts.
Decorar a gust. Jo vaig ratllar sobre una mica de xocolata.
M'encanten les cireres, a casa acostumem a fer cada setmana una coca diferent amb les fruites de temporada!
ResponEliminaGràcies, per el vostre comentari.
EliminaSempre que faig melmelades, amb recordo de vosaltres.
Petons
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaIsabel; Que interessant, sentir els sorolls de la ciutat i "aillar-se" en el paladar amb un pastís d'aquestes dimensions¡¡
ResponEliminaSalutacions Isabel¡¡ :O) :O)
Hola Isabel guapa tu
ResponEliminaEls pastissos de cireres están entre els meus preferits, te ha quedat preciós i de segur que de super HUMMM
mil petonets Susanna