Tots sabem, que a la majoria d'els nens no els agrada la verdura, aquesta es un altre manera de menjar-la. Un super plat complet, acompanyat d'una fruita.
INGREDIENTS:
1/2 quilo de mongeta (millor rodona)
1 ceba
1 grill d'all
150 grams de carn picada (vedella o porc)
25 grams de paté
100 ml. de llet
50 grams de formatge ratllat
tomàquet fregit natural.
sal
oli
SOM-HI
Netejar la mongeta, tallar-la al gust (pot ser a mida d'els macarrons). Rentar-la i bullir-la amb aigua i sal uns 7 minuts, per que quedi al dente.
Posar amb un escorredor i refredar sota la aixeta perquè no perdi el color. Reservar.
Fer un sofreixit amb la ceba i quan comenci a agafar color afegir la picada, donar un parell de voltes i l'all trinxat, la salsa de tomàquet i el paté, deixar coure una estona i amorosir amb la llet, rectificar de sal i barrejar amb la mongeta.
Ficar amb una safata que pugui anar al forn, posar el formatge i si agrada una mica de orenga i gratinar.
he he he! Molt bé, molt bé! Enganyar els nens és només fer servir una mentida piadosa perquè aprenguin que el món està ple de bons gustos!! Gràcies per l'entrada, Isabel.
ResponEliminaUna molt bona idea!!! fer atractiva la verdura és una feinada, eh!!!
ResponEliminaPetonets
ostres m'ENCANTA!! em sembla una idea bonissima fer servir el nom i el sobregit dels macarrons per acabar posant-hi mongeta!! aquesta el fare la semana que ve pel tapper! petons
ResponEliminaQue bones!! Així també me les menjo jo d'una volada!! A casa tot sovint les mengem bullides amb una mica de tomàquet fregit casolà, molt millors que només bullides!!!
ResponEliminaIsabel; Els nens com ara jo, estem força contents de menjar aquests macarrons tant i tant rebons.
ResponEliminaSalutacions Isabel¡¡ :O) :O) :O)
A mi em serviria per disimular el gust de la verdura...soc com una nena petita...jejeje
ResponEliminaPetonets.
Je je je.. m'encanta el nom!
ResponEliminaJo faig un plat molt semblant, però amb tonyina enlloc de carn picada.