La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

diumenge, 5 de maig del 2013

PASTIS MOUSSE DE PIRULETES


 


Aquest mes, es mes de pastissos i aniversaris, varem començar amb les Mones, desprès el aniversari de l'Agnès, el meu aniversari , el del Pau i ara el de l'Eva.
L'Eva ha fet 10 anys i a mi em feia il·lusió fer-li un pastís de Princesa , de cors i rosa total....
Aquesta recepta, ja ha sortit a varis blogs com  La cuina de Casa, Com a casa, res!, Pa amb tomàquet i altres.... però volia ficar-lo al bloc, ja que Maria del bloc Pa amb tomàquet, va ser tant amable que em va dur el licor de piruleta. Així que Maria aquest pastís va també per tu.

INGREDIENTS


200 grams de galetes Digestive

80 grams de mantega, temperatura ambient

10 piruletes petites

100 ml. d'aigua

10 fulls de gelatina

2 iogurts grecs (La fageda)

125r grams de sucre

60 ml. de licor de piruleta (Carrefour)

700 ml. de nata per muntar 

per decorar

5 piruletes grans forma cor

gominoles de forma cor

sucre de Vahine forma corets

1 cinta

SOM-HI

Triturar les galetes i barrejar amb la mantega (temperatura ambient), fins tenir una massa per cobrir la base del motllo (desmotllable).

Repartir i prémer la massa a la base del motllo per que quedi consistent. Reservar a la nevera.

Hidratar les fulles de gelatina amb aigua freda 5 minuts.

En un cassó posar l'aigua i les piruletes esmicolades (sense obrir les  bosses de les piruletes, donant copets perquè es trenquin i així poder treure el pal),  posar dins de l'aigua fins que s'hagin desfet.

Treure del foc i afegir la gelatina ben escorreguda, remenar fins que s'hagi dissolt.

En un bol, barrejar els iogurts, el sucre i el licor de Piruleta i afegir la barreja anterior, remenar fins que s'hagin integrat les dues barreges.

Muntar la nata, que no cal que estigui muntada molt forta.

Anar incorporant la nata a la barreja anterior poc a poc i amb una espàtula amb moviments de dalt a baix. Veure que agafa un color rosat.

Un cop feta la mousse, abocar al motllo, donar uns copets perquè quedi ben repartida i allisar passant l'espàtula per sobre.

Decorar al vostre gust.

Deixar reposar com a mínim 4 hores i millor d'un dia per l'altre, tapat al frigorífic.

Va ser tot un èxit......

 

8 comentaris:

  1. Oè, oe,oeee!!! Com m´agrada haver estat còmplice del projecte del pastís. T´ha quedat preciós. Jo me l´apunto per la meva neboda i, llavors, ja et demanaré consells. Felicitats a totes dues.

    ResponElimina
  2. Felicitats per aquest pastís!, és preciós!. Una abraçada.

    ResponElimina
  3. T'ha quedat preciós!!!! segur que a l'Eva li va encantar! Moltes felicitats a l'Eva!
    Petonets

    ResponElimina
  4. T'ha quedat molt maco!! Segur que l'Eva ha quedat encantada!!!

    ResponElimina
  5. Oleeeeeeeee ....quin pastís .rosa total.Segur que a l'eva li ha encantat.
    Petons

    ResponElimina
  6. Jo el tinc a pendents i no hi penso mai en comprar el licor de piruleta!!!!
    T'ha quedat molt xulo...
    Petonets

    ResponElimina
  7. És un pastís d'aniversari molt vistós, Isabel!! Segur que és boníssim!! Petons

    ResponElimina
  8. quina pastís més divertit!!!! segur que encanta a petits i grans. petonets

    ResponElimina