Al estiu venen de gust menges lleugeres i de ràpida preparació.
INGREDIENTS:
PREPARACIÓ:
Posem a remullar els palets de les broquetes (perquè no es cremin).
Tallem el bacallà dessalat a daus, la ceba i el pebrot.
Punxar a les broquetes, un tall de pebrot, un de ceba, un de bacallà, un tomàquet cherry i
així alternant els ingredients.
Posem al foc una graella, tirem unes gotes d'oli i quan sigui calent coem les broquetes per tots els costats.
Amb aquest cas les vaig acompanyar amb una salseta d' albergínia escalivada passada per la batedora amb unes gotes de llimona, sal i una mica de pebre. Queden molt be amb una salsa romesco.
Bon profit!!!!!!!
INGREDIENTS:
- pals de broquetes
- bacallà
- 1 ceba
- pebrot verd
- tomàquets cherry
- albergínia
- oli
- sal i pebre
PREPARACIÓ:
Posem a remullar els palets de les broquetes (perquè no es cremin).
Tallem el bacallà dessalat a daus, la ceba i el pebrot.
Punxar a les broquetes, un tall de pebrot, un de ceba, un de bacallà, un tomàquet cherry i
així alternant els ingredients.
Posem al foc una graella, tirem unes gotes d'oli i quan sigui calent coem les broquetes per tots els costats.
Amb aquest cas les vaig acompanyar amb una salseta d' albergínia escalivada passada per la batedora amb unes gotes de llimona, sal i una mica de pebre. Queden molt be amb una salsa romesco.
Bon profit!!!!!!!
M'encanta el bacallá, i segur que amb aquestes broquetes ha d'estar molt bó.
ResponEliminaPetonets.
Ben lleugeres! ideals per aquesta calor que fa! ;) petonets
ResponEliminaBoníssimes Isabel! Tots els ingredients que porten m'encanten
ResponEliminaPetonets
Sandra