Al estiu venen de gust les amanides, per lo lleugeres que son, refrescants i per lo ràpides en preparar-les.
INGREDIENTS:
- canonges
- cibulet
- 2 préssecs
- fruits secs (pinyons, passes.....)
- sal
- oli d'oliva
- vinagre de Mòdena
- 1 terrina de formatge tipus Philadelphia
PREPARACIÓ:
Fer una vinagreta amb oli, sal i vinagre de Mòdena.
Tallar els préssecs a dauets i posar amb els canonges amb un bol i afegir el formatge.
Amanir amb la vinagreta i empolvorar amb cibulet picat i els fruits secs.
Isabel, moltes gràcies per fer l'esforç i participar! aquesta amanideta deu ser boníssima!
ResponEliminaPetonets i bones vacances!
Sandra
Quina bona idea!!! Aquí a l'Empordà hi ha uns préssecs tan bons que en menjo cada dia, provaré de fer l'amanida!
ResponEliminaA mi m'agrada posar préssec a les amanides. Jo també en tinc una per posar per la recepta del 15... ara no se si posar-la.
ResponEliminaPetonets.
la veritat que aquestes amanides amb fruita queden molt be i amb canonges encara millor ,petons
ResponEliminaIsabel; Les amanides d'estiu són fresques i de pas delicioses... acompanyades amb aquets prèssecs, encara la fan molt millor. Que vagi de gust Isabel¡¡
ResponEliminaSalutacions Isabel¡¡ :-D ;-D
Ostres Isabel, no saps quin greu que em sap haver-nos deixat la recepta... altra vegada!!!! Mare meva, ara corrents t'hi posem, quina manera de despistar-se! Espero que ens perdonis l'errada!
ResponEliminaPetonets!
Sandra