Una recepta mol adien per el estiu.
Ja que es pot preparar amb antelació.
Per poder gaudir d'un mati a la platja o a la piscina.
INGREDIENTS:- 6 ous grans
- 1 llauna de tonyina o palets de cranc
- 1 pot de maonesa o salsa fina
- fulles d'enciam
PREPARACIÓ:
Punxar els ous per la par rodona mes gran (això fa que no es rebentin).
Posar a bullir amb aigua freda (12 minuts)
Deixar refredar i pelar.
Partir els ous per la meitat i reservar els rovells.
Ratllar els rovells, reservant un i barrejar amb la tonyina o els palets de cranc amb una mica de maonesa.
Farcir les clares i servir sobre enciam tallat petit.
Ratllar l'altre rovell per sobre.
Servir freds
Un clàssic que agrada a tothom!!! Fresquets... què bons!
ResponEliminaPetonets
mmm m'agraden molt els ous farcits,estan tant bons,petons
ResponEliminaQuina delícia Isabel, són tan bons els ous! A casa els fem iguals... i aquest estiu encara no n'he fet, m'has donat una bona idea!
ResponEliminaPEtonets
Sandra
Isabel; Arrivar després d'un bon bany a la platja o de la piscina i trobar-te amb aquest plat d'ous farcits, per repetir, m'en torno a la piscina o a la platja i quant torno a casa un altre cop tornar a començar...
ResponEliminaDeliciosos Isabel, que vagi de gust¡¡ :-D ;-D
Isabel, si no t'importa també m'enduc els clàssics per Memòries!!! ;P petonets
ResponElimina