PASTÍS
ANIVERSARI
BÀRBARA
INGREDIENTS
300 grams de pastanaga
150 grams de sucre morè
4 ous
250 grams de farina integral
150 ml. d'oli de gira-sol
100 grams de farina d'avellanes o ametlla
1 sobre de llevat
gingebre en pols
panses de Corint
canyella en pols
frosting
100 grams de mantega
200 grams de sucre llustre
1 terrina 250 grams formatge Philadelphia
SOM-HI
Untar el motlle amb mantega i enfarinar.
Batre els ous amb el sucre, fins que quedi escumós.
Escalfar el forn a 180ºC.
Afegir l'oli a la mescla dels ous, la farina d'avellana, la pastanaga ratllada, les panses,
el gingebre i la canyella
Remenar amb una cullera de fusta, mescla'n de baix a dalt.
Incorporar la farina i el llevat i mesclar fins que tot s'hagi integrat.
Abocar dins del motlle per ficar-ho al forn i baixar la temperatura a 170ºC.
Coure 40 o 45 minuts fins que sigui quallat.
Deixar refredar a temperatura ambient.
Per al frosting
Batre la mantega a temperatura ambient amb el sucre, fins que s'emulsioni
Incorporar el formatge i una mica de raspadura de llimona, batre fins que quedi ben barrejat.
Refredar al frigorífic i decorar quan sigui fred.
Està per llepar-se els dits.
I tant que està per llepar-se els dits tant, amb un frosting refrescant amb la ratlladura de llimona.
ResponEliminaPetons.
Mmmm...pastís de pastanaga, que bo! I amb aquest frosting....preciós per l'aniversari! Felicitats!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Estava impressionant!!!
ResponElimina