INGREDIENTS
4 llesques de pa de pagès
1 kg. de tomàquets madurs
3 grills d'all
oli d'oliva
sal i pebre
retallons de pernil
aigua mineral
SOM-HI
Pelar i posar els grills d'all, amb oli a confitar, a foc mol lent (baixa temperatura, 60º aprox.) perquè l'oli es perfumi, retirar del foc i deixar reposar.
Escaldar i pelar els tomàquets, tallar-los i batre'ls amb 3 llesques de pa (prèviament mullades amb aigua mineral), afegir un bon raig d'oli , salpebrar i colar. Aconseguir la textura desitjada amb l'aigua.
Refredar al frigorífic.
L'altra llesca de pa, tallar-la a daus regulars i daurar al forn o paella, amb poc oli (el de confitar els alls.
Al servir posar al fons del plat o copa, la sopa, sobre els daus de pa torrat i les tires de pernil.
En lloc de pernil, es pot servir amb llonganissa, botifarra, tonyina ...........
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada