300 grams d'arròs
4 o 5 salsitxes (carn, pollastre, porc....)
1 porro
2 grills d'alls
1/2 pebrot vermell
1 grapat de pèsols
2 tomàquets madurs
1 l.de caldo de verdures
sal i oli
SOM-HI
Netejar les verdures.
Fem el sofregit amb una paella amb oli, el porro, el pebrot i els alls, tot tallat petit.
Passats uns minuts, afegir quan siguin quasi cuites les verdures, els tomàquets ratllats.
Quan el tomàquet s'hagi cuit, afegir les salsitxes tallades, l'arròs, i ho remeneu.
Tireu el caldo de verdures calent o l'aigua i ficar un grapat de pèsols.
Rectifiqueu de sal i deixeu-ho bullir uns 12 minuts aproximadament.
Quan estigui cuit deixar reposar 5 minuts i servir.
Quant de color!!!Pintassa!!
ResponEliminaQue rico¡¡¡¡¡besos
ResponEliminaAixò si que és un arròs caldós! M´encanta els colors que té!
ResponElimina