INGREDIENTS
500 grams de pèsols
150 grams de pernil (tallat a daus)
2 grills d'all
1/2 gotet de vi blanc o brou de verdures
sal
oli
pebre
un tros de carbassa (opcional)
3 fulles de menta (opcional)
SOM-HI
Ficar a la paella o cassola una mica d'oli i saltar els grills d'all tallats petits.
A continuació ficar els pèsols i coure a foc lent, donar unes voltes, afegir el brou o el vi continuar la cocció lenta. Si cal, ficar-hi una mica d'aigua.
Quan veiem que són cuits, ficar una mica de sal i pebre amb moderació, ja que el pernil és salat i a més les fulles de menta. Tres o quatre minuts i llestos.
Bon profit!!!!!!!!!!
500 grams de pèsols
150 grams de pernil (tallat a daus)
2 grills d'all
1/2 gotet de vi blanc o brou de verdures
sal
oli
pebre
un tros de carbassa (opcional)
3 fulles de menta (opcional)
SOM-HI
Ficar a la paella o cassola una mica d'oli i saltar els grills d'all tallats petits.
A continuació ficar els pèsols i coure a foc lent, donar unes voltes, afegir el brou o el vi continuar la cocció lenta. Si cal, ficar-hi una mica d'aigua.
Quan veiem que són cuits, ficar una mica de sal i pebre amb moderació, ja que el pernil és salat i a més les fulles de menta. Tres o quatre minuts i llestos.
Bon profit!!!!!!!!!!
Quin bon plat de pèsols!!
ResponEliminaPetons.