INGREDIENTS
1 massa de pasta de full
2 o 3 pomes golden
2 cullerades rases de sucre
1 llimona
1 branca canyella
fruits secs ametlla, pinyons, nous.
sucre llustre
SOM-HI
Pelar les pomes i tallar a trossos.
Ficar-les amb un bol, juntament amb una mica de suc de llimona i la pell, la branca de canyella i el sucre. Ficar amb un pot o cassola al foc amb una mica d'aigua i coure-les a foc lent, fins que siguin cuites.
Deixar refredar, treure la pell de llimona i la branca de canyella i passar per la batedora.
Desplegar la massa de full. Punxar-la i amb un tallador de pastes, ganivet o tisores, tallar a cuadrets la massa.
Sobre el paper del forn i a la safata per anar al forn, posar la massa de pasta de full tallada, una mica separats els trossos.
Ficar una mica de compota sobre els trossets i els fruits secs (ametlla, pinyons, nou esmicolada.....).
Introduir la safata al forn pres calfat a 170º. i coure uns minuts (uns 15 minuts) fins que agafin color i veiem que les vores i l'ametlla estan daurades.
Deixar refredar i empolvorar amb sucre llustre.
Fàcils i deliciosos.
Es un bon invent la pasta de full, serveix per salat i per dolç i en un moment fas unes pastes per acompanyar el café i llepar-se els dits.
ResponEliminaPetons.