La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimarts, 30 de maig del 2017

PETIT FOURS /pastissets/

 Uns pastissets per servir amb el cafè o té. Molt senzills i amb ingredients que quasi sempre tenim al rebost.

 INGREDIENTS

1 massa de pasta de full
2 o 3 pomes golden
2 cullerades rases de sucre
1 llimona
1 branca canyella

fruits secs ametlla, pinyons, nous.
sucre llustre

SOM-HI

Pelar les pomes i tallar a trossos.

Ficar-les amb un bol, juntament amb una mica de suc de llimona i la pell, la branca de canyella i el sucre. Ficar amb un pot o cassola al foc amb
una mica d'aigua i coure-les a foc lent, fins que siguin cuites.


Deixar refredar, treure la pell de llimona i la branca de canyella i passar per la batedora.

Desplegar la massa de full. Punxar-la i amb un tallador de pastes, ganivet o tisores, tallar a cuadrets la massa.

Sobre el paper del forn i a la safata per anar al forn, posar la massa de pasta de full tallada, una mica separats els trossos.
 

Ficar una mica de compota sobre els trossets i els fruits secs (ametlla, pinyons, nou esmicolada.....).

Introduir la safata al  forn pres calfat a 170º. i coure uns minuts (uns 15 minuts) fins que agafin color i veiem que les vores i l'ametlla estan daurades.


Deixar refredar i empolvorar amb sucre llustre.

Fàcils i deliciosos.

1 comentari:

  1. Es un bon invent la pasta de full, serveix per salat i per dolç i en un moment fas unes pastes per acompanyar el café i llepar-se els dits.
    Petons.

    ResponElimina