Aquesta recepta del blog
"BUFET DE POSTRES"
la dedico a la Cristina, per la paciència i
l'organització que va tenir, en la sortida
"GASTRO-DESPÍ"
a Sant Joan Despí el passat 27 de Maig
Agrair-li el bé que ho vàrem passar i l'interès que ens va despertar el conèixer la comarca
del Baix Llobregat a més el plaer d'haver conegut altres companys blogaires.
Gràcies !!!!!!
INGREDIENTS
250 grams d'albercocs madurs
200 grams de nata muntada
75 grams de sucre
1/2 llimona
2 fulls de gelatina
préssec amb almívar
melmelada de fruits vermells
SOM-HI
Rentar i pelar els albercocs. Tritureu-los fins a obtenir un puré ben fi.
Esprémer la 1/2 llimona i afegiu-la al puré d'albercocs i reserveu.
Mentrestant, remulleu els fulls de gelatina amb aigua freda durant 5 minuts.
Un cop passat aquest temps, aboqueu-hi la meitat del puré en un cassó i escalfeu a
foc lent sense que arribi a bullir. A continuació afegiu-hi la gelatina ben escorreguda.
Remeneu-la fins que es dissolgui i incorporeu-hi la resta de puré. Deixeu-lo refredar
i el poseu a la nevera fins que comenci a quallar.
Un cop estigui en el punt anterior, incorporeu-hi la nata, que haureu muntat amb el
sucre amb moviments envoltants.
Repartiu en bols o copes i deixeu la mousse en la nevera fins que qualli.
Decoreu-la amb préssec i la melmelada de fruits vermells (jo amb aquest cas, vaig posar
gerds o nabius).
Serviu.
Genial! Moltes gràcies per les teves paraules. Espero que t´hagi agradat la mousse.
ResponEliminaUnes postres fresques i de temporada. Una mousse molt bona.
ResponEliminaPetons.
Que bona aquesta mousse!! Ideal per fer amb la fruita que ara mateix tenim al punt i que és boníssima! Una altra manera de menjar fruita!
ResponEliminaMmmmm....que bona deu ser! Jo també tinc moltes ganes de preparar-la!
ResponEliminaPetonets,Isabel!
Olga
I mentre vosaltres gaudieu de la #GastroDespí jo a casa amb la cama estirada ��!!!
ResponEliminaM'hagués encantat conèixe't.
Una altra vegada serà
Pt
Glòria