La meva foto
Benvinguts a la meva cuina! Aquí hi trobareu, tot tipus, de receptes per la cuina del dia a dia. I algunes d'elles, elaborades al microones. Descobrireu que és una eina que serveix, per quelcom més, que per escalfar un got de llet! Espero que la visita sigui profitosa. I que en disfruteu, tant, com jo cuinant.

dimecres, 3 de maig del 2017

COQUETES DE SANTA TERESA - /TORRIJAS/

























INGREDIENTS

1 pa de motllo de forn

500 ml. de llet

 
1 pell de llimona

1 branca de canyella

2 ous

oli

canyella en pols

sucre per arrebossar

PREPARACIÓ

Uns dies abans comprar un pa de motllo sencer, fer llesques gruixudes i guardar ja llescat, perquè se sequi.

Posar a infusionar la llet amb la pell de llimona i la branca de canyella, deixar refredar.

Colar la llet i mullar les llesques sense que quedin en excés remullades, procurant  que no es trenquin.

Menters tant escalfar l'oli amb una cassola (no massa gran), al foc i batre els ous.

Seguidament després de remullar el pa amb la llet, mullar les llesques una a una amb l'ou i posar a fregir amb l'oli calent.

Quan comencen agafar color, posar-les sobre un paper per què deixin anar l'oli, empolvorar amb la canyella molta i arrebossar amb sucre.


Tant son bones tèbies, com fredes.


2 comentaris:

  1. Bon berenar Isabel, les "torrijas" clàsiques son les que més m'agraden.
    Petons.

    ResponElimina

  2. Isabel; Quines coquetes tant dolçes per esmorzar o bé per l'hora del café o té...?
    Benvingudes siguin Isabel¡¡ :O)

    ResponElimina