INGREDIENTS
1 pa de motllo de forn
500 ml. de llet
1 pell de llimona
1 branca de canyella
2 ous
oli
canyella en pols
sucre per arrebossar
PREPARACIÓ
Uns dies abans comprar un pa de motllo sencer, fer llesques gruixudes i guardar ja llescat, perquè se sequi.
Posar a infusionar la llet amb la pell de llimona i la branca de canyella, deixar refredar.
Colar la llet i mullar les llesques sense que quedin en excés remullades, procurant que no es trenquin.
Menters tant escalfar l'oli amb una cassola (no massa gran), al foc i batre els ous.
Seguidament després de remullar el pa amb la llet, mullar les llesques una a una amb l'ou i posar a fregir amb l'oli calent.
Quan comencen agafar color, posar-les sobre un paper per què deixin anar l'oli, empolvorar amb la canyella molta i arrebossar amb sucre.
Tant son bones tèbies, com fredes.
Bon berenar Isabel, les "torrijas" clàsiques son les que més m'agraden.
ResponEliminaPetons.
ResponEliminaIsabel; Quines coquetes tant dolçes per esmorzar o bé per l'hora del café o té...?
Benvingudes siguin Isabel¡¡ :O)