1 rajola de xocolata fondant 70 %cacau (200 grams)
fruits secs (al gust)
nous
avellanes
festucs
aranyons
fruita confitada o raspadura taronja
SOM-HI
Ficar una safata o plat i sobre
un paper vegetal al frigorífic.
Desfer la xocolata al microones 2 minuts + 1 minut al 60% (vigilar no es cremi), o al bany Maria, mesclar i deixar temperar.
Quan la xocolata estigui al seu punt, posar porcions amb una cullera, sobre la safata freda, que tenim al frigo.. i al mateix temps, sobre ficar els fruits secs.
Deixar refredar, fins que la xocolata sigui ben presa i passat una estona (2 hores),
ja els podem guardar.
Súper fàcils de fer i súper bons !!!!!!!!!
mmmmmm!!! m'encanta la xocolata negra amb fruits secs!! I d'aquesta manera tan fácil en pots tenir de ben casolana i amb els fruits secs que et vinguin de gust! Que bons!
ResponEliminaHola Isabel! bé, poc a poc anem tornant a la normalitat...costa eh? Si els tinc a prop volarien...!petons
ResponEliminaBoníssims!
ResponEliminaEm fa molta il·lusió, que us passegeu per al meu blog.
ResponEliminaEspero que us agradi.
Gràcies
jo els he fet. i a fe de déu que son bonissims ! bona cuina a tothom
ResponElimina