El carbassó és una hortalissa d’estiu i que es pot menjar tant crua com cuita i amb ella per ser tant versàtil es poden fer quantitat de receptes .
El 95% del pes del carbassó és aigua, i per això és molt hidratant i agradable menjar-la. Destaca el seu contingut de vitamina C, que ens ajuda a tenir una pell sana, pertany a la família de la carbassa i el cogombre. Totes elles tenen un alt contingut d'antioxidants.
INGREDIENTS
3 carbassons
ceba tendra
oli
sal i pebre
formatge de cabra
fulles d'alfàbrega
1 tallador de verdures juliana
PREPARACIÓ:Pelar els carbassons, tallar a tires fines, pot ser amb un pelador de verdures, jo el tallo amb un tallador de juliana.
Salar i reservar amb un escorredor uns minuts.
M' entres tant, tallem la ceba a trossets petits i amb una cassola o wok saltar amb el grill d'all, salpebrar i remenar.
Afegir les tires de carbassó, un parell de voltes i llest.
Servir el carbassó i sobre l'amanim amb oli verge amb fulles d'alfàbrega picada i un tros de formatge de cabra (rotllo).
Us sorprendrà!!!!!!!!
em vaig comprar l'espirali i sóc una apasionada de fer espaguetis de carbassó, tan sans i tan versàtils oi??! amb el formatge de cabra ha de ser un èxit assegurat! apuntat! petons
ResponEliminaOstres, Isabel! Em van regalar pel meu sant l'aparell, i ja l'he fet servir un parell de vegades. Vaig buscant pel Pinterest receptes, i no havia vist cap amb formatge de cabra, amb el que a mi m'agrada! La tastaré, segur!
ResponElimina